• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako da izgledate doterano i u 8 ujutru, a da ne ustajete prerano: Influenserka kojoj se žene zahvaljuju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog ovoga ćete spavati duže i biti većim delom doterani

  • 3

Većina žena živi slične početke dana: ustajanje ujutru, pa zatim sređivanje za obeveze koje nas čekaju tog dana. Ali, šta ako na posao morate otići ranije? Ili imate bitan sastanak rano ujutru?

Tada večito počinjemo sa pomeranjem satnice buđenja i prihvatamo, nevoljno, da ustajemo satima pre uobičajenog vremena, kako bismo doterale šminku, kosu i još jednom prošle kroz ceo ormar, da bismo utvrdile šta ćemo da obučemo.

Ali, jedna influenserka možda ima rešenje za ove "muke".

Naime, Melika na svojim društvenim mrežama rado deli savete, tutorijale i nova otkrića u svetu nege, lepote i mode. Nedavno je na "TikToku" objavila video u kom pokazuje svoju, kako ona navodi, "striktnu" rutinu pre spavanja, zbog koje "i u osam ujutru izgleda reprezentativno".

Video je brzinom svtlosti postao viralan, a mnoge dame su se zahvaljivale na savetima i pisale svoje utiske o ovim savetima.

Melika se pokazala sa navijenom kosom oko jednog mekanog, sunđerastog "štapa", koji je postao pravi trend za pravljenje lokni bez korišćenja toplote.

Zatim, pokazala je da pažljivo masira lice i uzima razne preparate za hidrataciju kože, jer kako ona stalno napominje: "Hidratacija lica je bitna stvar za lepu kožu".

Nakon toga, koristi kanu, koja joj služi da bi odradila "prirodne" i nešto istrajnije konture lica i pegice.

@itzamelika Girls that get it, get it🥸 #highmaintenancefemale #highmaintenancetobelowmaintenance #highmaintenancewoman #grwmroutine #grwm #nighteoutine #highmaintenancelifestyle ♬ original sound - user49135337475

Nikako ne zaboravlja da namaže labelo na usne.

Skoro dva miliona ljudi je pogledalo ovaj video, a većina istih nije odolelo, a da ne pohvali mladu influenserku. Pravi je primer zašto je odlična ideja da se spremanje ujutru, pomeri delom na veče pre.

Da li biste probali ovakvo doterivanje?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anine slike prenose lepotu, nesavršenost i ranjivost ženskih likova na izložbi "Insignija"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Oki

    25. oktobar 2023. | 09:32

    Idi u šest u fabriku da radiš pa da vidim kako ćeš izgledati......

    Podelite komentar

  • Nata

    25. oktobar 2023. | 10:16

    Sto se nege lica tice,to moras od puberteta...Sto manje sminke,pogotovo tecni puder,koji zacementira kozu lica.Za kozu lica je bitno da ona moze da dise.Mlade devojke to jos ne shvataju,sminkom se ulepsas,ali ona unistava kozu.Kad skinu sminku,mlade devojke izgledaju kao aveti,ispijena i bleda koza.Ne vredi im pricati.

    Podelite komentar

  • Nina

    25. oktobar 2023. | 09:44

    Ovo je takva glupost..... Muka mi je od mladih koji vise samo na društvenim mrežama. A još tužnije je sto mnogi to verno gledaju i dive se. Nikada ne treba slediti mišljenje mase. Najvažnije je biti svoj i imati svoj stil i misliti svojom glavom.

    Podelite komentar