• 8

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ružne devojke ne treba da plaćaju školarine, već plastične hirurge": Mnogi su saglasni sa ovim "savetima"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je ova izjava ono što je zapravo "ispravno"?

  • 8

Društvene mreže nam već godinama "serviraju" standarde lepog izgleda, počevši od poznatih ličnosti koje postavljaju trendove, do sada već na hiljade influensera, koji dele savete za lepotu, modu i promovišu određeni stil života.

Ipak, pitanje jeste da li je lepota i dalje subjektivna ili je pogled na istu "filtriran" kroz ono što viđamo konstantno na internetu?

Influenserka i dizajnerka Aleksandra Pirs nedavno je gostovala u jednom podkastu, a njene izjave su pokrenule veliku debatu na "TikToku".

Na svom profilu @hrhcollectionfans , Aleksandra se predstavlja kao žena koja se ne plaši osuda drugih zbog svojih reči i da će uvek reći ono što misli. Tako je, na pitanje voditeljke podkasta da "da savet ružnim devojkama šta treba da rade", bez ikakve kočnice počela da deli savete.

- Ti bi jasno rekla da je neko "ružan", ali šta treba takve osobe da urade? - upitala ju je voditeljka podkasta.

- Odmah ću ti na to odgovoriti. Prvo, nemojte ići na neko dalje školovanje - koledž ili fakultet, već uzmite ta novac i potrošite ga na plastične operacije. Zahvaljujući tome, pronaći ćete nekoga ko će da vas voli i ko će želeti da bude sa vama. Obožavaćete sebe. Ja nikada nisam imala nikakve plastične operacije, rođena sam sa lepim licem. Imam par korekcija i filera, ali ne operacija. Možda imam koji kilogram viška, ali nisam ružna. Dakle, nemojte ići na koledž, jer nijedan muškarac ne želi takav tip pametne devojke, a da je ružna, to vam garantujem. Idite, popravite lice, udajte se i budite srećne. To je istina - navela je ona, skoro u jednom dahu.

@hmudavidd Hrh collection class 101 💕 #hrhcollection #hrhcollectionalex #podcast #fyp #kardashians #college #halloween ♬ baddie background - Dersim 👅

Komentari ispod ovog isečka, na "TikToku", nisu ono čemu su se mnogi nadali. Skoro su svi pratioci napisali reči podrške i naveli kako je ovo upravo ono što "ljudi treba da čuju".

Ipak, ona druga strana korisnika ove mreže, snimali su brojne reakcije na ovu izjavu i većina je navel kako ne razume zašto se Aleksandra smatra merodavnom za ovakve izjave i da "ne treba svako da se bavi javnim poslom, poslom influensera".

Šta vi mislite o stavovima ove žene?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tiktokerka snimala natečene i modre usne nakon estetskog zahvata: "Bole me, plačem ali vredi"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Gaga

    25. oktobar 2023. | 17:05

    STA RECI NA OVO ZNACI BOLJE BITI LEP ISLEP NEGO OBRAZOVAN SRARAMNOI ZALOSNO GDE IDE OVAJ SVET TUZNO I RUZNO

    Podelite komentar

  • Nada

    25. oktobar 2023. | 17:42

    Mislim da je obrazovana osoba bolja solucija od lepote, s ova definitivno nema mozga

    Podelite komentar

  • sasa

    25. oktobar 2023. | 18:04

    Ne postoji ruzna zena

    Podelite komentar