• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blejk Lajvli u najpopularnijim platformama sezone: Ruku pod ruku sa mužem servira udobni jesenji stil

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obuća je preokrenula monohromatski trenutak

  • 0
Blake Lively, Ryan Reynolds, Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Navikli smo da nam Blejk Lajvli bude inspiracija za svečanu odeću. Od glamuroznih haljina do unikatnih kombinezona, ona zaista zna kako da sve oči budu uprte u nju na crvenom tepihu.

E, pa, slučaj nije ništa drugačiji ni kada je ulični stil u pitanju. Glumica i njen suprug Rajan Rejnolds prošetali su Njujorkom jutro posle Rejnoldsovog rođendana u udobnim šik kombinacijama.

Lajvli se odlučila za monohromatski stil sa plavom duksericom, farmericama ravnog kroja i tamnoplavim trenč kaputom, a nosila je i svoju obožavanu kraljevsko plavu "šanel" prošivenu torbu preko tela.

Međutim, obuća je preokrenula potpuno plavi trenutak sa parom kestenjastih "agsica" sa platformom. Elegantne kožne natikače imaju veliku kopču preko risa, zdepastu platformu od i postavljene su ovčijom vunom.

Rejnolds se takođe opredelio za monohromatski izgled u potpuno sivoj boji. Nosio je sivi sako na kopčanje sa dva džepa na grudima i kragnom, par uskih pantalona i sivu kapu.

Lajvli nije jedina poznata ličnost koja je prihvatila trend koji su zapravo proslavile influenserke. Zavisi od vašeg algoritma, ali većina influenserki je sa dolaskom jesenjih dana "uplivala" u "ags" trend i njihov sadržaj se bazira na predlozima za kombinovanje. Uglavnom se sve svodi na udobnost, pa tako "laundžver" kompleti i "school girl" trend sa kariranim suknjama i dugačkim čarapama dominiraju.

Odmah nakon influenserki i poznati su predstavili svoje načine za njihovo nošenje. Lili-Rouz Dep je nosila svoje uz par niskih farmerki i sivi džemper koji se nosi sa spuštenim ramenima. Emili Ratajkovski je nosila "agsice" sa crvenom pletenom suknjom. Kardi Bi je stilizovala svoje neutralnim parom braon pantalona, belom majicom bez rukava i sakoom.

Sa najnovijim trendom "agsica" sa platformom, predviđamo obilnu sezonu udobne obuće koja je pred nama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Modna inspiracija: Prsluci i pantalone su ponovo in!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota