• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa crnom kombinacijom nikada nećete pogrešiti: Učite kako biti neobavezno elegantan od Slobode Mićalović

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona zna da crna odeća ostavlja utisak elegancije, samopouzdanja i sofisticiranosti

  • 0

Crna važi za "večnu" boju u modnoj industriji. I nikada neće izaći iz mode.

Pošto je crna neutralna boja, olakšava usklađivanje odevnih predmeta. Crna odeća u ormanu će olakšati i ubrzati oblačenje i učiniće da izgledate glamurozno, a da ne morate da trošite previše vremena na razmišljanje o tome kako da određene komade kombinujete i uskladite.

Crna izgleda odlično na bilo kojoj tkanini. Svila, lan, vuna... U stvari, mnogi ljudi daje prednost crnoj kada biraju boju za osnovu svog garderobera.

Tokom letnje sezone, a i sa dolaskom jeseni uverili smo se da je i glumica Sloboda Mićalović jedna od njih. Ona zna da crna odeća ostavlja utisak elegancije, samopouzdanja i sofisticiranosti.

I ovoga puta Sloboda za svečaniju večernju priliku izabrala je monohromatsku crnu kombinaciju i to sa potpisom domaće kreatorke, Verice Rakočević, čiji je Sloboda verni pristalica. Rakočevićeva je prisutna na modnoj sceni već decenijama, poznata je po liniji visoke mode, dok njene kolekcije uvek kao celina pričaju neku priču, ističu ženstvenost i naglašavaju urođenu eleganciju i gracioznost.

Sloboda upravo dokazuje da je jako lako zablistati u crnom sakou, majici sa bretelama i pantalonama. Svestranost i sveprisutnost crne boje su nesporni. I svaki komad u ovoj boji biće savršen za nošenje na koktel večeri sa prijateljima, romantičnom sastanku, intervjuu za posao ili poslovnom sastanku. Ali onda je samo pitanje dodavanja pravih aksesoara koji će podići izgled i stvoriti uglađenu i nezaboravnu kombinaciju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Modni predlozi za poslovne prilike

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota