• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Atelje Igor Todorović u okviru rimskog filmskog festivala predstavio najnoviju kolekciju “Ceremonija”

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tom prilikom ostvarena i saradnja koja će omogućiti da modeli Atelje Igor Todorović budu dostupni ljubiteljima mode u Rimu

  • 0
Igor Todorović kolekcija “Ceremonija” u Rimu Foto: Giovanna Onofri Roma

Atelje Igor Todorović, pod pokroviteljstvom Regiona Lazio, u okviru rimskog filmskog festivala i uz podršku Gabrielle Carlucci predstavio je na crvenom tepihu najnoviju kolekciju “Ceremonija” u Rimu.

Tom prilikom predstavljen je i filmski projekat “Modigliani il principe” koji će se snimati i u Srbiji. Kostime će raditi slavna kostimografkinja Bojana Nikitović.

Tokom prezentacije u Rimu kolekcija Atelje Igor Todorović izazvala je pažnju najpoznatijih filmskih zvezda, medija, prijatelja i gostiju na samom dogadjaju.

Tom prilikom ostvarena i saradnja koja će omogućiti da modeli Atelje Igor Todorović budu dostupni ljubiteljima mode u Rimu, što je dokaz da je estetika koju neguje Atelje prepoznata i prihvaćena na tlu Italije.

- Tokom boravka u Italiji ostvareni su brojni kontakti sa ljudima iz sveta mode, filma, medija i umetnosti i čitavu prezentaciju ispratili su brojni italijanski mediji. Nakon ovog uspeha očekuje se i realizacija nekoliko projekata kojima se unapred radujemo i o kojima ćemo uskoro moći više da kažemo - poručuju iz Ateljea.

Kako je revija izgledala pogledajte i u galeriji u nastavku: 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Magija inspirisana belinom: Atelje Igor Todorović je predstavio kolekciju pod nazivom BELLA

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota