• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stiže novi brend "Khy": Kajli Džener će odeću ponuditi svima, u veličinama od XXS do 4XL

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Khy" je omaž neograničenim mogućnostima mode, navodi se u saopštenju

  • 0
Kylie Jenner Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Kao najmlađi član konglomerata Kardašijan-Džener, 26-godišnja Kajli Džener se do sada razlikovala od svojih sestara tako što je postala sinonim za svet lepote osnovavši brend "Kylie Cosmetics". Sada želi da pokori i modni svet.

Iako je Kim ta koja se prva oprobala i u bjuti i modnoj industriji, kao i Kloi sa svojim brendom džinsa, Kajli ide u sasvim drugom smeru, stvarajući potpuno nov koncept.

Ona svoje poslovne poteze vuče ka modnom carstvu sa "Khy", novom linijom odeće i brendom koji će se pozicionirati kao pristupačan u svakom smislu - i kada su u pitanju cene i veličine odevnih komada.

- "Khy" je omaž neograničenim mogućnostima mode. Rušimo barijere i redefinisaćemo značenje dizajnerskog brenda, sa kreativnošću i kvalitetom po boljoj ceni. Želela sam da napravim "Khy" platformu za naše klijente kako bi imali priliku da iskuse modu, kroz nove dizajnere i brendove, ali po pristupačnijoj ceni.

"Khy" će sarađivati sa dizajnerima, kultnim brendovima i uticajnim kulturnim ličnostima, navodi se u saopštenju. Za svoju debitantsku kolekciju, Džener je kreirala 12 komada odeće od veštačke kože - pantalona, kaputa, topova i osnovnih stvari, sa cenama od 48 do 198 dolara i veličinama od XXS do 4XL. Kolekcija će biti dostupna za kupovinu na zvaničnom sajtu od 1. novembra.

Džener je dala mali uvod u kolekciju fotografijama koje će biti deo kampanje, a koje je juče objavila na "Instagramu". Džener je stilizovala crni kožni mantil sa crvenim "feragamo" cipelama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kajli Džener je obukla toliko usku haljinu da je jedva mogla da hoda: Pridržavali je da ne padne

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota