• 4

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ćerka Jelisavete Karađorđević se udala u 62. godini: Katarina na plaži pozirala u venčanici za sva vremena

Vreme čitanja: oko 2 min.

Katarina je ćerka Jelisavete Karađorđević i Haurada Oksenberga. Majka je tri ćerke

  • 4
Catherine Oxenberg Foto: Priscilla Grant / Everett / Profimedia

Glumica Katarina Oksenberg, ćerka princeze Jelisavete Karađorđević, udala se 21. oktobra za biznimena Elisa Džounsa, sa kojim se verila u julu ove godine.

Informaciju je tek sinoć obelodanila na svom "Instagram" profilu. Ispod njihove tri fotografije, gde poziraju na plaži, nizale su se čestitke.

Videli smo neveste na plaži kako nose sve, od raskošne balske haljine za princezu do jednostavne kratke mini-haljine, a Katarina se odlučila za dugačku haljinu sa više slojeva tila, verovatno zato što se sama ceremonija odvijala u zatvorenom prostoru. Gornji deo je imao cvetne čipkane ukrase koji su padali niz struk. Kosu je samo isfenirala na ravno, a što se tiče šminke, čini se da je bilo prisutno ono najosnovnije - krejon, maskara, "nude" ruž za usne.

Zaista nije važno koliko godina imate kada se udajete. Bilo da vam je trebalo malo više vremena da pronađete čoveka svojih snova ili vam je ovo drugi (ili možda treći) put da imate sreće pred oltarom, zaslužujete da izgledate i osećate se neverovatno na vaš veliki dan. Ne postoje posebna pravila za venčanice za starije neveste, samo potražite haljine koje su udobne i čine da se osećate neverovatno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Catherine Oxenberg (@catherineoxenberg)

Ko je Katarina?

Katarina je ćerka Jelisavete Karađorđević i Haurada Oksenberga. Majka je tri ćerke, Maje van Din, Selest van Din i Indije Oksenberg koja je bila u kandžama sekte, ali se srećom sve dobro završilo.

Rođaka je brojnih članova evropskih dvorova, među kojima su princ Edvard, vojvoda od Kenta, princ Majkl od Kenta, bivša španska kraljica Sofije, kralj Felipe VI od Španije, princ Vilijam i Čarls III.

Ljubitelji glume dobro je poznaju. Debitovala je u glumačkoj profesiji na TV filmu "The Royal Romance of Charles and Diana". Bilo je to 1982. i u ovom ostvarenju glumila je čuvenu princezu Dajanu. Lik Ledi Di tumačila je i u "Charles and Diana: Unhappily Ever After "(1992). Dve godine kasnije postala je članica glumačke postavke kultne ABC serije "Dinastija". Pripala joj je uloga Amande Karington.

Njen suprug Elis Džouns je predsednik kompanije "Wasserstein & Co". Bio je glavni izvršni direktor ove firme od osnivanja 2001. do 2012. Ima 25 godina iskustva u investicionom bankarstvu. Radio je i kao direktor banke Salomon Brothers u Njujorku, a karijeru je počeo u njujorškoj banci "The First Boston Corporation".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Udala se Maša Memedović: Evo ko je sve došao na venčanje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • BASA

    27. oktobar 2023. | 10:13

    Srećni bili ! Čestitamo !

    Podelite komentar

  • bravo

    27. oktobar 2023. | 14:08

    Bila bi vest da je to prvi brak...ovako nek je ona nama srećna pa kako god ... i Zaza se udavala al sreću nije našla...nek naša Kata nađe to što traži...

    Podelite komentar

  • Aca

    27. oktobar 2023. | 13:05

    Ja sam vaša kralja!

    Podelite komentar