• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danijela Dimitrovska otkriva šta misli o stilu Beograđanki, ali i kojih komada se treba pridržavati ove zime

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danijela je zasijalana promociji nove kolekcije modne kuće "Elisabetta Franchi"

  • 0

Italijanska modna kuća "Elisabetta Franchi" predstavila je svoju novu kolekciju za predstojeću sezonu, 28. oktobra u Beogradu.

Mnoge poznte ličnosti su rado došle da zavire u ono što nas očekuje u svetu trenda i stila, a među njima je bila i Danijela Dimitrovska.

Model je za nas otkrio koji komadi su za nju obeležili ovu jesen, a koje očekuje da zavladaju zimi.

- Što se jeseni tiče, izdvojila bih jedan dobar "trenč" kaput, zapravo mantil, što se zime tiče, verujem da će i tu vladati zimski kaputi. Kada dođe hladno vreme, bitno mi je da imam jedan lep i kvalitetan kaput - navodi ona.

Danijela je ceo život u modi i redovno obilazi velike prestonice mode, te je otkrila da se mode tih gradova ne mogu porediti, jer svaka ima svoj šarm. Ipak, u skladu sa ovim događajem, navela je da su joj jedni od favorita definitivno stilovi Italijanki.

- Što se stila Beograđanki tiče, mogu da ih pohvalim. U poslednjih par godina se vrlo neguje individualnost, koja nije ranije. Pre mi se činilo kao da svaka devojka donekle liči jedna na drugu, tako da mislim da smo se dosta poboljšale što se toga tiče i svaka nam čast - kroz osmeh je govorila ova lepotica za naš portal.

Danijela je odlučila da se ovoga puta prikaže u jednom vrlo interesantnom stajlingu. Obukla je crni kombinezon, koji se presijava. Kombinezon ima otvoren stomak i "naboran" pojas. Ukrasila je goli stomak zlatnim kajišem.

Obula je crne, elegantne cipele, koje deluju da su od pliša. Time ih je uklopila sa torbicom, koju je držala u jednoj ruci.

Zvezda njenog stajlinga, definitivno je bila bunda sa crnim i belim prugama.

Kako je izgledala promocija ove šarene kolekcije, pogledajte u videu na početku teksta. 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Modna inspiracija: Prsluci i pantalone su ponovo in!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota