• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

FASHION SELECTION – Raznolikost modne jeseni u novembru

Vreme čitanja: oko 2 min.

Od 5. do 13. novembra, u organizaciji modne agencije Select, na nekoliko različitih lokacija, biće održan 36. Fashion Selection

  • 0
Fashion Selection Gorica Pejaković "Gorim – Apsolutno fantastične"/Foto: Promo/ Saša Džambić

Glavni program Fashion Selectiona biće održan u saradnji sa hotelom Hyatt Regency. U Kristalnoj dvorani ovog hotela 5. novembra publici će se predstaviti Jelena Kalinić sa svojim brendom Lavani, koja već deset godina postavlja trendove i oblači mnogobrojne dame iz javnog života. Poznati svetski brendovi Bogner, Moncler i Goldbergh iste večeri na reviji pod nazivom Alpine Express poslaće publiku na jedinstveno putovanje u alpske krajeve. 6. novembra biće održana revija Nemanja Pantelić powered by Schweppes, na kojoj će poznati modni dizajner i stilista prikazati svoju novu kolekciju Geo Rebel. Istog dana publika će uživati i u novim modelima brenda Big Hug Beke Zečević, Ninia Sanje Konjović, Miss Hoodie Gordane Boškić, kao i dizajnerki Aleksandre Pavlović i Kristine Kovačević.

Fashion Selection Nemanja Pantelić/ Foto: Promo/ Saša Džambić

Modna agencija Select je jedina koja u Srbiji profesionalno radi sa modelima od 30 do 70 godina, i decom modelima, te će tradicionalno 5. i 6. novembra u hotelu Hyatt Regency biti održana i revija Gorice Pejaković "Gorim – Apsolutno fantastične", koja je već stekla kultni status nastupima manekenki u dobu između tridesetih i šezdesetih godina, kao i Kids&Teen Fashion Selection sa revijama Pertini Fashion i Lindex.

Fashion Selection se 8. novembra seli u jedinstveni ambijent Casina Fairplay, gde će publika moći da vidi dve revije, atraktivne bodije Danijele Labović i njenog brenda Dach Swim, i kolekciju večernjih haljina Strada Ateljea i dizajnerke Dragane Gleđe.

Fashion Selection Danijela LAbović, Dach Swim/ Foto: Promo/ Saša Džambić

Fashion Selection biće zatvoren 13. novembra u Pozorištu na Terazijama velikom modnom revijom Broj 1 – Tamara Bakić powered by Romerquelle, u čast prvog srpskog top-modela i legende srpske modne scene Tamare Bakić, na kojoj će učestvovati najpoznatiji dizajneri, modne kuće i manekeni.

Kao i svake sezone, i tokom ove Fashion Selection će predstaviti sve raznolikosti modnog izraza, u programu u kome se može naći za svakoga po nešto. Istovremeno, vredno se priprema i prolećno izdanje Fashion Selectiona, koji će biti održan od 21. do 28. aprila naredne godine.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota