• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvo pojavljivanje Selin Dion nakon dijagnoze neizlečivog sindroma: Kako izgledati elegantno u udobnoj odeći?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pojavio se i snimak s tog događaja, koji je prilično ohrabrujući kada je u pitanju zdravstveno stanje pevačice

  • 0

Selin Dion je izašla u javnost prvi put nakon skoro godinu dana od kada je sa svetom podelila od čega boluje.

Legendarnoj pevačici (55) je dijagnostikovan sindrom ukočenosti, pa je usled toga otkazala sve turneje i javne nastupe.

Od trenutka kada se saznalo od koje bolesti pevačica boluje, obožavatelji su je obasuli porukama podrške, ali Selin Dion se do sada nije oglašavala na mrežama, niti se mogla videti u javnosti.

Pre nekoliko dana bila je u T-mobajl areni u Las Vegasu kako bi bodrila svoj rodni hokejaški tim, "Montreal kanadijans", u utakmici protiv "Vegas golden najtsa".

"Odlična poseta našoj utakmici u Vegasu juče. Hvala Selin Dion na velikodušnosti. Ceo tim je jako srećan što smo upoznali tebe i tvoju porodicu", napisala je na Instagramu PR kanadskog tima Šantal Mašabi, koja je objavila i fotografije s pevačicom.

Pojavio se i snimak s tog događaja, koji je prilično ohrabrujući kada je u pitanju zdravstveno stanje pevačice, s obzirom na to da izgleda mnogo bolje nego mesecima ranije.

Pevačica je bila u društvu svojih sinova Renea Čarlsa (22) i blizanaca Edija i Nelsona (13), koje je dobila s pokojnim suprugom Reneom Andželilom.

Selin je ušla u svlačionicu da pozdravi tim iz rodnog grada u belom prošivenom "oversized" prsluku koji je obukla preko trikotažne trenerke. Baš s početkom prošle jeseni i zime upoznali smo se sa "loungewear" odećom, baš kakvu nosi čuvena pevačica.

"Loungewear" je kategorija udobne odeće koju možete nositi u kući ili u opuštenoj situaciji. Ovaj stil odeće vam pomaže da se opustite nakon dugog dana i tu je da vam pruži vrhunsku udobnost dok obavljate svoje svakodnevne obaveze. Ovaj stil je promenio viđenje ulične mode i one "za po kući". Ukrštanje između odeće za spavanje i sportske odeće, odeća za odmor je ultimativna stvar koju morate imati ako želite čistu udobnost, a da pritom ne žrtvujete svoj lični stil i eleganciju.

Selin je svoj komplet stilizovala s patikama, a kako bi sve ostala u opuštenom, ali uglađenom tonu, kosu je pokupila u nisku punđu i dodala vrlo malo nakita.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dimitrovska na promociji nove kolekcije FW23 "Elisabetta Franchi": Jedan komad izdvaja kao omiljeni

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota