• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Siva haljina sa laskavom siluetom: Kraljica Leticija nasmejana pozirala sa fanovima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umesto salonki odlučila se za dugačke čizme

  • 0
Kraljica Leticija Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovo je bila jedna od najuzbudljivijih nedelja za špansku kraljevsku porodicu. Na dan kada je princeza Leonor napunila 18 godina, proslavljena je njena zakletva Ustavu, svečani čin koji je kulminirao uveče privatnom proslavom u krugu čitave porodice.

Slavlje je nastavljeno sledećeg dana, ovog puta za 85. rođendan kraljice Sofije, majke kralja Felipea VI. Ali juče su i Felipe VI i kraljica Leticija nastavili dalje da obavljaju svoje institucionalne aktivnosti.

Kralj je to učinio u palati Zarcuela, dok je kraljica Leticija otputovala u Navaru da prisustvuje 23. izdanju Prvog festivala igranog filma u Siudad de Tudela. Po dolasku je pozdravila okupljenu masu, a zatim nekoliko minuta posvetila pozdravljanju ljudi koji su je čekali i ćaskala i fotografisala se sa nekima od prisutnih. Za ovu priliku kraljica je obukla svoju novu haljinu.

U pitanju je haljina sa ukrštenom siluetom u sivoj boji i sa dugim rukavima. Jednobojnu haljinu bez poruba je kombinovala sa crnim kožnim čizmama, za razliku od uobičajenih salonki. Kosu je stilizovala u lagane talase, a naziralo se i nekoliko sedih pramenova. Nosila diskretne minđuše u obliku zvezde, na vrhu sa malim dijamantom i prstenje.

Dan ranije, povodom iste manifestacije, nosila je neobičnu plisiranu suknju, sa kružnim izrezom na kolenu. Kako bi suknja ostala centralni deo stajlinga, izabrala je trikotažnu crnu bluzicu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dimitrovska na promociji nove kolekcije FW23 "Elisabetta Franchi": Jedan komad izdvaja kao omiljeni

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota