• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tajna mladolikosti Hajdi Klum: Manekenka preferira da čisti lice šamponom za bebe

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hajdi demantuje navode da koristi botoks i filere

  • 3
Hajdi Klum Heidi Klum Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Hajdi Klum je prepoznatljivo lice u svetu manekenstva, a važila je i za jednog od najtraženijih supermodela. Iako je zakoračila u šestu deceniju života, ova žena ne prestaje da iznenađuje svojim mladolikim licem i zategnutim telom.

Mnoge poznate ličnosti osećaju pritisak da koriste botoks i filere, ali Klumova priznaje da je plaši ta pomisao.

- Nikada ništa nisam radila. Bila sam previše uplašena, da budem iskrena. Plašim se promene koja je preterana, a nekontrolisana. Teško bih se pogledala u ogledalo i videla nešto što nisam navikla da vidim - izjavila je.

Neobična rutina

Koža beba je nežnija od kože odraslih i suši se mnogo brže, a odabir pravog šampona za bebe može pomoći da se koža ne iritira. Ispostavilo se da se šampon za bebe može koristiti i kao sredstvo za pranje lica, a Klumova se kune upravo u to.

- Ujutro se istuširam i umijem lice šamponom za bebe. Šampon za bebe koristim kao sredstvo za umivanje lica jer je najnežniji za vaše lice i uklanja sve. Na kraju dana, čak i ako sam iscrpljena, uvek skinem šminku. Za skidanje šminke sa očiju takođe koristim šampon za bebe - otkrila je ona.

Ako se vaša koža odmora od šminke, to joj može pomoći da duže ostane hidrirana, da spreči izbijanje akni i preuranjene bore.

Klum je poznata po svojoj blistavoj koži, a kada može, voli da pravi pauzu sa šminkanjem.

- Kada ne radim, trudim se da izgledam prirodno. Većinu dana ne nosim šminku, ali, ako se pojavljujem u javnosti, koristim malo svetle baze da izjednačim ton kože i malo rumenila za obraze zbog sjaja - navodi ona.

Uticaj ishrane

Jedenje kasno uveče može uticati na vaš krvni pritisak, dovesti do povećanja telesne težine i izazvati refluks kiseline, ometajući san.

Hajdi ne veruje da je odlazak u krevet punog stomaka zdrav postupak.

- Moj poslednji obrok je u 18 časova. Jedem sa svojom decom, pa mislim da i to malo pomaže. Mislim da, kada jedete malo ranije i vaše telo ima vremena da svari hranu, to mnogo znači - zaključuje Klumova, a prenosi "Brightside".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dekolte Hajdi Klum na dodeli Gremija je najvrelija tema u svetu šoubiznisa: Te grudi su savršene

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • 🫢

    7. novembar 2023. | 07:46

    U brate

    Podelite komentar

  • Stara koka dobra juha

    7. novembar 2023. | 06:12

    Očigledno da joj prija mladi zagundzija pa joj čisti i onu prašinu kojom se zatrpala galopirajući ka cilju od starkelja . Arogantno stvorenje koje kad izađe prava istina nekad potonuce ki žaba u mulj ! A o karakteru ne treba mnogo ko dobru dioptriju ima ! Prodala sebe za slavu e sad starka sabira za mladost no proslo leto pedeseto još štap u sake !

    Podelite komentar

  • Jana

    7. novembar 2023. | 02:31

    Ima mnooooogo mlađeg ,, dečka,, u tom grmu jedino lezi zec.

    Podelite komentar