• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Eva Longorija je bila Ružno Pače svoje porodice, "najružnija" od sestara: Ovo je njen pogled na lepotu danas

Vreme čitanja: oko 2 min.

Eva je rekla da je odrastala u uverenju da ona nije "ona lepa", već "ona smešna" sestra. Danas, zahvaljujući tome, ima sasvim drugačije viđenje lepote

  • 0
Eva Longoria Foto: MP / Teresa / Profimedia

Eva Longorija (48) jedna je od najuspešnijih glumica na svetu, a smatraju je jednom od najlepših i najzgodnijih, pa ne čudi da je već godinama viđamo u reklamama za proizvode za lepotu.

U podkastu sa Amandom Hirš pod nazivom "Not Skinny But Not Fat", otvorila se publici i ispričala bolne detalje iz detinjstva. Ona je bila "najružnija od tri sestre" tokom odrastanja, što joj je sada bolna uspomena.

- Sve moje sestre su bile plavuše, a ja sam jedina sa crnom kosom, tamnom kožom i tamnim očima. Odrastala sam kao "la prieta fea" što znači ružna, mračna - rekla je ona prilikom gostovanja.

Longorija je dalje napomenula da ju je čak i mama tako zvala, što je dodatno uticalo na razvijanje njenog samopouzdanja u tom periodu.

- Ljudi bi prišli mojoj mami i rekli bi joj: 'Tvoje ćerke su tako lepe, a ko je ovo?" - prisećala se glumica.

Eva je rekla da je odrastala u uverenju da ona nije "ona lepa", već "ona smešna" sestra. Danas, zahvaljujući tome, ima sasvim drugačije viđenje lepote.

- Zaista sam kliše, ali mislim da lepota dolazi iznutra. Mislim da nema ničeg lepšeg nego kada samouverena, pametna, sigurna žena uđe u sobu - izjavila je za "Cosmopolitan", pa dodala:

- Tome me je naučila mama, pa iako sam odrastala kao ružno pače svoje porodice, nisam imala loš odnos prema lepoti. Ono čemu me je to naučilo jeste da ne zavisim od toga. Znala sam da ću biti pamtna, znala sam da ću biti duhovita, pa iako sam na listi najlepših ili sam ambasador "L'Oreala", to me ne definiše kao osobu.

Teže je biti bez šminke

Ipak, ona zna da je ponekad služenje pravim trikovima siguran način da se osećate bolje u svojoj koži. Prvi trik je svakako nošenje maskare, čak i bez ikakve dodatne šminke, ona je dovoljna da da licu odmorniji izraz.

- Stalno ljubim i grlim svog sina, pa mislim da zato tražim prirodniji izgled. Ne nosim baš crvene usne kada sam sa sinom. Moja rutina lepote je definitivno efikasnija jer imam sina. Moja rutina lepote i šminkanja ne može da traje dugo, moram da nastavim sa svojim danom - napomenula je kao važnu stavku.

Ona, kako kaže, trenutno živi svoju najbolju eru lepote.

- Prolazim kroz veoma prirodnu fazu; volim manje šminke i manje stilizovanja na kosi. Ja sam iz Teksasa, tako da sam prošla kroz mnoge faze, a zatim i na crvenim tepisima, sa nadogradnjom i ekstenzijama za kosu. Sada sam nekako gotova sa svime. Više volim da budem bez šminke, što je zapravo teže uraditi.

Da i te kako zna da ceni lepotu drugih žena pokazala je kada je govorila o svojoj koleginici.

- Salma Hajek je jedna od mojih najvećih ikona lepote. Mislim da je zapanjujuća. Uvek gledam na Sofiju Loren i Brižit Bardo kao na reference za lepotu, po pitanju dobre šminke očiju.

Ono bez čega ne bi mogla nikada, pa ni na pustom ostrvu jesu svakako SPF, maskara i balzam za usne.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Svečano otvoren Filmski festival u Kanu: Pogledajte prelepe toalete glumačke elite na crvenom tepihu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota