• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neda Ukraden prati trendove visoke mode i svetskih zvezda: Ko kaže da su crno odelo i bela košulja dosadni?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zadržati otmenost, a doneti trendovski šik je umeće samo po sebi

  • 0
Neda Ukraden Bata Spasojević revija Foto: Mileta Mirčetić

Osim što Neda Ukraden uvek izgleda negovano i sa stilom, vidno je da prati modne trendove. Nju smo sreli na reviji Bate Spasojevića, obučenu u crno, što je nepisano pravilo koje važi za posetioce Batinih prezentacija novih kolekcija.

Ona se pojavila u crnom trodelnom odelu - cigaret-pantalonama, prsluku i sakou sa satenskim detaljima na reveru. Kako bi malo razigrala monohromatski ansambl, odlučila se za dužu belu košulju.

Postoji velika zabluda da je ovaj ansambl svojstven za žene koje rade u banci, koje su advokati, sudije... koje se generalno bave kancelarijskim poslom. Zaboravljamo da je ova kombinacija epitom elegancije, koju samo dame sa stilom mogu da transformišu u unikatnu siluetu.

Ipak, ono što je privuklo najveću pažnju jeste detalj na vratu, koji svedoči da Neda ide u korak sa trendovima kojima podležu modni dizajneri, veliki brendovi, ali i velike zvezde.

Zadržati otmenost, a doneti trendovski šik je umeće samo po sebi. Ukoliko ste u toku sa "it" devojkama na društvenim mrežama, nije vam sigurno promaklo da umesto ogrlica nose čokere sa trakom i velikim cvetom. Iako se čokeri "reinkarniraju" iz godine u godinu, ovoga puta je popularan aksesoar dobio novi život i kada je visoka moda u pitanju.

Uvek aktuelan bob stilizovala je šiškama isfeniranim u stranu, a izborom šminke ostala je verna braon nijansama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bata Spasojević predstavio svoju novu kolekciju: Ko je Diva, a ko Superstar?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota