• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Megan Markl vrlo svedenim stajlingom ostavila jak utisak na Variety Power of Women 2023

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povod za dolazak nekadašnje glumice bio je uspeh drame "Odela", u kojoj je svojevremeno glumila

  • 0
Megan Markl Foto: Tanjug/AP

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl prošetala je crvenim tepihom na svečanosti Variety Power of Women 2023 i svojom pojavom ostavila veliki utisak.

Markl se pojavila u vrlo svedenom izdanju, i po pitanju kroja toalete, i odabira boje, ali i frizure.

Bež haljina asimetrična na ramenima i niska punđa bili su tu da istaknu vojvotkinjino lice i da unesu dodatnu nežnost u njen izgled.

Povod za dolazak nekadašnje glumice bio je uspeh drame "Odela" u kojoj je svojevremeno glumila, a koja je prešla 45 milijardi minuta strimovanih na "Netflix-u" i "Peacock-u zajedno".

Markl, koja je u seriji glumila pravnicu Rejčel Zejn, rekla je da „nema pojma“ šta je izazvalo ponovno interesovanje za seriju, ali se usudila da pretpostavi:

- Bilo je sjajno raditi na tome, tako sjajna glumačka ekipa. Zaista smo se zabavili. Bio sam na njemu sedam sezona, dakle prilično. Ali teško je naći emisiju u kojoj možete da gledate toliko epizoda ovih dana, tako da to može imati neke veze sa tim. Ali dobre emisije su večne.

Markl se povukla iz "Odela", koji su se emitovali devet sezona, od 2011-2019, kada se verila za princa Harija, vojvodu od Saseksa, 2018. godine. Posle toga se vratla u Holivud, ovog puta kao producent. Naime, bivša glumica i njen suprug razvijaju TV i filmske projekte preko svog banera "Archevell Productions", koji ima sveobuhvatan dogovor sa "Netflix"-om, prenosi "Variety.com".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Elegancija i raskoš srpske mode u Parizu: Supruga predsednika Tamara Vučić otvorila modnu reviju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota