• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kaputi kraljice Leticije i Kejt Midlton su prava inspiracija: Zašto je važno uložiti u jedan dobar?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odličan kaput kombinuje stil i praktičnost

  • 0
Kraljica Leticija Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pravi kaput će sve učiniti boljim. I ne, nije tu samo da nas zagreje - ove dve dame, princeza Kejt Midlton i kraljica Leticija ga nose kako bi ostavile što jači dojam.

Kada su dani sivi, tmurni, kišni, tu je naš kaput koji će svojom bojom bar malo uneti bolje raspoloženje. Da, istina je da treba imati jedan crni i jedan bež, ali to je odavno trebalo naučiti i uložiti u njih. Sada naglasak više nije na klasici, već na igranju sa geometrijskim oblicima, krojevima i bojama.

Kaput ove godine treba da ima ličnost! Želite kaput koji ćete voleti tokom mnogo zima, a ne samo jedne.

Kaput sa dobrim i neobičnim kaišem ili dobrim strukiranjem ne samo da daje elegantnu liniju svemu što nosite na sebi, već i mnogo upečatljiviji dojam.

Nezavisno od oblika vašeg tela, uvek treba da se uverite da je kaput dovoljno prostran da nosite odelo ispod. Kada je kaput zakopčan, ne bi trebalo da čini kao da je previše zategnut. Možete se odlučiti i za kaput koji je blago skrojen u struku, ali njega ćete moći da nosite samo preko haljina.

Kada pogledate prirodne tkanine, vuna je jedna od vaših najtoplijih opcija za zimski kaput.

Ključno je razmišljati i o stilu i o funkciji kada birate savršen zimski kaput, na kraju krajeva, kvalitetan kaput je obično najskuplji proizvod u kolekciji bilo kog brenda. Odličan kaput kombinuje stil i praktičnost.

Inspiraciju uvek možete pronaći u stilu poznatih dama koje svoje kapute nose na toliko načina. One znaju tačno sa kojim štiklama se slaže, uz kakav tip čizama se nosi, da li možete nositi šal preko ili će se ućebati ili da li je to samo komad "za pokazivanje", a koji nije nimalo praktičan.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bata Spasojević predstaviće novu kolekciju pod nazivom "Diva i superstar"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota