• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Galerija je najbolji izbor za Black Friday: Kolike popuste nude Zara i Massimo Dutti i šta biraju influenseri?

Vreme čitanja: oko 5 min.

Najbolje opremljena "Zara" može da ispuni sve vaše želje, a da vas uvek i prijatno iznenadi

  • 0
galerija native Foto: Galerija

Iako su tržni centri puni radnji, ali i interaktivnih mesta, kupci će uvek prvo posetiti "Zaru", ma iz kog god razloga da su se uputili u šoping. I "Zara" to vrlo prepoznaje, kupci su ipak tokom godina definisali kulturu brenda. Brend pomno prati kako se moda menja i razvija svaki dan širom sveta. Na osnovu najnovijih stilova i trendova, kreira nove dizajne i stavlja ih u prodavnice za nedelju ili dve.

S ulaskom u "Zaru" u Galeriji jasno je da tu nastupa sasvim drugačije iskustvo kupovine.

Kada se kaže da ona ima sve nove kolekcije, to zaista jeste tako, što znaju i domaći influenseri koji za vas biraju autentične i atraktivne komade, kao i predloge za njihovo kombinovanje.

Vaš Black Friday je u Galeriji

S obzirom na to da nam se bliži Black Friday, jasno je da je ovo sjajna prilika da kupimo sve ono što razmatramo već neko vreme. U "Zari" u Galeriji možemo da kupimo sve što se nalazi na našoj listi želja po sniženim cenama, ovoga puta do ponoći! Zato je baš 24.11. sjajna prilika da se prijateljima pohvalite o svom sjajnom "ulovu", na ženskom, muškom ili dečjem odeljenju.

"Zara" će imati popust od 40% na određene artikle. "Massimo Dutti" od 20% do 40% na određene artikle, a "Zara Home" 20% i 40% na određene artikle.

Zanimala vas je ona braon jaknica sa belim krznom ili njena duža, "oversized" verzija? Možda ste već bacili oko na nešto u čemu želite da proslavite skore praznike, ili samo želite da ovoga puta malo više uložite u šminku - najbolje opremljena "Zara" može da ispuni sve vaše želje, a da vas uvek i prijatno iznenadi, na primer, besplatnim šminkanjem petkom i subotom od 10 do 18 časova, koje je moguće zakazati unapred.

Ako ste od onih koji imaju istančan stil, znaju koji im krojevi uvek stoje kao saliveni i znaju da mogu verovati proceni veličine na "Zara" sajtu ili aplikaciji, vi ćete onda, razumljivo, nekoliko dana pre Black Friday svoje izabrane komade staviti u korpu.

Kada dođe vreme da ih pokupite, učinite to baš u "Zarinoj" radnji u Galeriji. Sve će biti gotovo kroz nekoliko minuta s obzirom na to da vam neće biti potrebna nikakva asistencija radnika, sve će za vas učiniti specijalni paketomat koji se jedino nalazi u najbolje opremljenoj srpskoj "Zari".

Sa dobrim svetlima, odlično pozicioniranim ogledalima, prijatnom ambijentu koji stvara još prijatniju atmosferu, poželećete da sve te stvari odmah i isprobate i vidite kako vam stoje iz svih uglova i u svim pozama. Ako ipak nešto ne odgovara, odmah ga možete vratiti na posebnoj kasi za povrate i reklamacije.

Pored vaše "Pinterest" table kojom ste se vodili kada ste kupovali odeću, sve sa "kućne liste" možete pronaći u "Zari Home". Svoj trendovski i pristupačni modni izbor brend je preneo i na estetiku u domu, nudeći sve od stolića za kafu do tepiha, posteljine i posuđa, kao i uvek traženih mirisnih štapića.

Doza inspiracije

Znamo da ćete se najčešće zainteresovati za neku stvar kada vidite kako stoji drugome. Možda je ta osoba nosi baš onako kako ste vi zamišljali, a možda je uklopila u sasvim drugačiji stil. Bele čizmice koje je Milica Bukumirović izabrala odlično će se slagati sa džinsom, ali i sa belom trikotažom i mekanom jaknom. Minimalistički, uredno i bez napora trendi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Bukumirović Milica 🌻 (@milicaa_22_)

Ako ste ipak za glamur i treba vam da svaki komad bude "statement piece", u tom slučaju ona preporučuje da se opredelite za neku od maksi haljina, kožne čizme i bundu - da sve izgleda moćno i dinamično, a povrh svega autentično.

Od Mine Milutinović učimo kako da budemo moderna mama, da spojimo ležernost i udobnost sa neprolaznom klasikom. Ona bira sve popularniju trikotažu, koju pored "Zare" nudi i "Massimo Dutti". Dodir prirodnih materijala ne može ništa da zameni, pa osim za sebe, to bira i za svoje dete u "Zara Kids" kolekciji za novorođančad.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

Ipak, ako želite da budete primećene i da ostavite utisak na glamuroznoj večeri, gde će se svi svojski potruditi da izgledaju što bolje, vi od Ive Jeremić pokupite par trikova. Kako samo jedna stvar može da da novu dimenziju vašem autfitu? Sasvim jednostavno - glamur i klasika su nerazdvojni i uvek su definicija stila pravih modnih poznavaoca i onih koji znaju da se obuku sa ukusom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by • IVA JEREMIĆ • (@iva_jeremic)

Naučite šta je neprolazna elegancija uz "Massimo Dutti"

Graciozne tkanine stvaraju uglađene siluete i tako zajedno formiraju kolekciju u kojoj je istančan stil u centru pažnje.

Elegancija i gracioznost su uvek sinonimi za ono što "Massimo Dutti" ima da ponudi, a to je bezbroj varijeteta izgleda od ležernosti do bezvremenskog šika. Zemljane nijanse u kombinaciji sa prirodnim tkaninama prepliću se sa trendi bojama svake sezone, a tako sofisticiranost i udobnost mogu biti opis jedne odevne kombinacije.

Uz organski osećaj zapanjujuće siluete su naglašene sirovim teksturama pamuka, lana, kašmira i vune. Veliki akcenat je takođe stavljen i na aksesoare, opet pažljivo birane da se uklope uz svaki vaš poslovni ili svečani stajling, zaokružujući izgled, a nikad tako da budu u centru pažnje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Galerija Belgrade (@galerija_belgrade)

Manekenka Lesli Kordoba bira jedan trendi kožni trenč, haljinu ravnog kroju koju će "začiniti" autentičnim kaišem. Sjajan je primer kako klasičan model možete nositi uz trendi stvari, koje su zadržale svoju klasičnu elegantnu osnovu i samo su nadograđene materijalom.

Sve vas to čeka u prizemlju Galerije.

Razne pogodnosti samo u Galeriji

U najvećoj šoping, zabavnoj i gastronomskoj destinaciji u ovom delu Evrope sve je već spremno da vama pruži nezaboravni užitak za Black Friday.

Počnimo od toga da će u Galeriji akcija trajati u petak od 10 časova do ponoći, a za pojedine radnje i tokom celog vikenda.

I tog dana će biti jako važno da ne zaboravite da nakon svake kupovine skenirate račune kroz Galerija aplikaciju, jer ćete tako ostvariti povraćaj novca. Sakupljene bodove možete pretvoriti u e-vaučer i umanjiti račun prilikom sledeće kupovine u više od 170 prodavnica i restorana, bioskopu ili zabavnom centru.

Postojeće članove Galerija programa lojalnosti očekuju poklon-kupon za Luff sladoled za vreme Black Friday-a.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Influenserke Jovana Kvržić i Tina Grabež o modi u Srbiji i svetu za Ona.rs

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota