• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

U 65. godini je otišla na zatezanje kože, a probudila se sa lažnim grudima i zadnjicom: Traže joj 75.000 evra

Vreme čitanja: oko 3 min.

Bila je primorana da potpiše naknadno saglasnost za takvu operaciju, dok je sa ćerkom proživljavala horor zbog policije, lekara i agresivnog obezbeđenja

  • 1

Kimberli Mekormik je 65-godišnjakinja, čija je priča obišla svet. Nakon gubitka čak 68 kilograma, konačno je došla do toga da uradi operaciju uklanjanja i zatezanja viška kože.

Međutim, nije mogla ni da sanja sa kakvom će se transformacijom probuditi nakon operacije.

Operacija u Americi bi j koštala više od 50.000 dolara, dok je cena iste operacije u Tihuani u Meksiku bila znatno niža i kretala se oko 13.000 dolara.

U istoj bolnici je šest godina ranije radila operaciju želuca, koja je prošla perfektno, kako je govorila u intervjuu za "NewsNation". Tako, vodeći se dobrim iskustvom i pristupačnijim cenama, odlučila je da tamo zakaže operaciju, koja će joj pomoći oko viška kože.

- Ćerka i ja smo stigle u bolnicu i počele su pripreme za operaciju. Obeležili su markerom gde će mi zatezati kožu na nogama, rukama, grudima i stomaku. Dakle, sve je bilo spremno. U operacionu salu sam ušla oko 16 časova, ali sam iz iste izašla tek u pola dva nakon ponoći. Nešto nije bilo u redu - pričala je Kimberli.

Kimberly McCormick Foto: Facebook/Misty McCormick

Kako navodi, seća se da se probudila i da je znala da nešto nije u redu. Ispostavilo se da joj je jedno plućno krilo otkazalo u toku operacije.

Kada je procedura završena, doktori su zabranili ćerki da je poseti, a kako se ispostavilo, ni Kimberli nisu obilazili nekoliko dana nakon operacije. Kad je postala svesna gde je, Kimberli je počela vrišteći da doziva svoju ćerku, jer je primetila ogromne grudi, a potom je primetila da joj je urađeno i brazilsko podizanje zadnjice.

- Da živim i 500 godina, nikada ne bih poželela da uradim tako nešto - navodi ona.

Ćerka Misti En je nakon nekoliko dana pokušavanja konačno uspela da dođe do sobe njene majke, a kada ju je videla, prepala se. Nos joj je bio siv, a usne modre i plave. Bila je povezna na čitav rezervoar kiseonika.

- Sećam se, kada je jedna medicinska sestra ušla u sobu i rekla mi: "Oho, čika, prava si zavodnica". Pa zaboga, imam 65 godina, niti sam "čika", niti želim da zavodim i izgledam privlačno. To mi nikako nije bio cilj. Bila sam užasnuta - prisećala se Kimberli.

Kimberly McCormick Foto: Facebook/Misty McCormick

Kada je njena ćerka pojurila da se suoči sa bolnicom i prijavi ovu katastrofalnu grešku, navodi da ju je iz bolnice "izbacio krupan i naoružan muškarac", koji je bio obezbeđenje.

- Ne samo da me je izbacio, šutnuo me i udario pištoljem u rebra. Kada me je izbacio iz bolnice, napolju je bilo oko 15 policajaca, koji su pojurili ka obezbeđenju. Pričali su na španskom, a jedan policajac je držao pištolj uperen u mene. Dozvolili su mi da uđem u taksi, ali mi niko od njih nije pomogao, iako sam bila u jakim bolovima od udaraca - opisuje ćerka Mitsi.

Kako navode, bolnica ih je gonila da plate dodatnih 2.500 dolara, zbog neplaniranog "oduženog boravka". Ubrzo su nastupile pretnje zatvorom, ako ne plate punu cenu operacije, a kako Kimberli dodaje, naterana je da potpiše da je bila saglasna za sve zahvate koje je dobila, iako nisu navedeni u prvobitnom formularu, koji je potpisala pre operacije. Kada su se vratile u Ameriku, zemlja im nije bila nimalo od pomoći. Obratile su se policiji u San Dijegu, koja ih je ismevala i rekla da to moraju da obaveste policiju u Tihuani, istu koja ih je rasterala pištoljima.

Raspitale su se koliko bi koštala "popravka" ove operacije, a rečeno joj je da će cifra biti barem oko 75.000 dolara. Nesrećna i slomljena, Kimberli je odustala na neko vreme.

Međutim ubrzo je morala da ode u bolnicu u San Dijegu, zbog infekcije koju je dobila zbog ležanja u nehigijenskoj sobi, prenosi "DailyMail.com".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Baka Milja sa Zlatibora ima 65 godina, i kida kako recituje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • kvrcko

    21. novembar 2023. | 16:54

    Ala su je zategli , svaka im čast ! A, da mora da se plati , mora !

    Podelite komentar