• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Farmaceut objašnjava kako se možete rešiti podočnjaka uz pomoć spreja za nos: Objašnjenje je veoma jednostavno

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovo ne daje dugoročne rezultate, ali zato su brzi", navodi stručnjak

  • 0

Tamni i ocrtani kolutovi ispod očiju su često signali umora ili nedostatka određenih vitamina i često su razlog zbog kod se mnoge dame nerviraju.

Međutim, mnogi ljudi traže ono brzo rešenje za svoje podočnjake, koje će delovati odmah sledećeg jutra.

Fil Kauli je farmaceut, koji redovno daje zanimljive savete preko "TikTok" profila @philsmypharmacist. Jedan od snimaka privukao je posebnu pažnju, jer je u pitanju jedan trik za brzo otklanjanje podočnjaka.

Kako Fil navodi, ocrtani kolutovi oko očiju nastaju i kada se previše naprežu mišići na licu, tačnije pri nekom mrštenju.

On preporučuje da pokušate da ih se rešite uz pomoć spreja za nos. Sprejevi za nos služe za smanjivanje upala i iritacija u nosu, ali se mogu koristiti i za druge stvari.

@philsmypharmacist Pharmacist hack to reduce eyebags and dark circles. Linked everything in my bio under amazon links. #darkcircles #eyebags #skincare #skincarehacks #philsmypharmacist ♬ A-O-K - Tai Verdes

- Uzmite malo ovog spreja koji sadrži fenilefrin, koji opušta sinuse i razređuje krvne sudove, stavite ga na dlan i pomešate sa nekom blagom kremom za podočnjake i uklanjanje tamnih pigmenata. Nežno nanesite ispod očiju i ostavite da se osuši. Kada razmislite, dejstvo je veoma slično, opustiće vam kožu u tom predelu i vaši podočnjaci će se znatno smanjiti - govori farmaceut.

Kako dalje navodi, rezultati nisu dugoročni, ali su dobri ako želite "brze efekte".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Masaža lica: Tretman kome nisu odolele ni svetske zvezde

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota