• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sofija Milošević nežnim tonovima i ženstvenim krojevima dočarala duh klasike prošlog veka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svojim izgledom podsetila je na modernu verziju Beograđanki sredinom prošlog veka, kad je imperativ i dalje bio na klasici i prefinjenosti

  • 0

Sofija Milošević je prepoznatljivo ime na domaćoj sceni, a zahvaljujući svojim ranim manekenskim uspesima i rapidnim progresom koji pravi njen trenutni modni brend - ni svet nije imun na informacije o ovoj ženi. Ona je majka, supruga, akademski građanin, žena koja gaji veliku strast prema knjigama i modi; svoju kreativnost i iskustvo koje je stekla hodajući za luksuzne brendove pretočila je u biznis.

Iako često osporavana, Sofija ne mari za komentare okoline i često na svom "Instagram" profilu ističe kako "jedini način da vas ne ogovaraju je da budete ništa, ne govorite i ne radite ništa". Ona je odlučila da postane neko, makar to nekom drugom i smetalo.

A svojim redovnim objavama takođe suptilno preporučuje damama kako da se obuku adekvatno prilici, te je tako možemo videti u poslovnom stilu, sportskoj varijanti ili spremnu za crveni tepih.

Ovaj put servirala nam je dozu dnevne elegancije - malo drugačije od onog što smo navikle da viđamo.

Svojim izgledom podsetila je na modernu verziju Beograđanki sredinom prošlog veka kad je imperativ i dalje bio na klasici i prefinjenosti, čak i usred belog dana. Ko je čitao knjigu ili makar samo prelistao fotografije Jovana Đorđevića "Beograd naše mladosti", zna dobro o čemu pričam.

Haljina ispod kolena "lioness" brenda na prvi pogled deluje urbano, jer ističe Sofijin dekolte i struk, međutim falte joj daju "starinski izgled". Oversized beli sako savršeno se kompletirao sa šanelovom mini-torbicom. Konačni izgled zapečatile su "meri džejn" salonke.

Romantični poni-rep i šminka u pastelnim nijansama odavala je blagost Sofijine lepote.

A kako se vama dopada? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sofija Milošević o "Barbi" filmu: Šta barbi lutka znači devojčicama?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota