• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger ponovo modno usklađeni: Prefinjenost leži u jednostavnosti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana ne skida osmeh sa lica, a ako je osmeh ikakva garancija sreće, čini se da je ovoj dami život baš po meri

  • 0
Ana Ivanovic Foto: Instagram/anaivanovic and bastianschweinsteiger

Ana Ivanović je brend za sebe - žena koja je godinama nosila laskavu titulu "najlepše sportistkinje", dobijala poene na terenu i osvajala pehare; danas je uspešna biznis žena, supruga i majka.

Svoju sreću pronašla je kraj izabranika Bastijana Švajnštajgera, a s obzirom na to da su oboje bili internacionalno priznati sportisti, ubrzo nakon što su stali "na ludi kamen" odlučili su da se povuku sa terena, na kojima su ostavili neizbrisiv trag svojim talentom, i posvete se nekim drugim stvarima. Tako je ovaj spoj bio, kako bi Englezi rekli, "match made in heaven" (spoj napravljen u raju).

Ana, na sreću, nije u potpunosti nestala sa javne scene. Iako retko daje intervjue ili krasi crvene tepihe, s obzirom na posvećenost koju iziskuje roditeljstvo i filantropija kojoj je beskompromisno predana, nekadašnji teniski as je aktivan na društvenoj mreži "Instagram", gde sa svojim vernim pratiocima deli deliće iz svog, čini se, savršeno uređenog života.

Ona često pozira za razne brendove, među kojima je i njen sopstveni, ali i postavlja fotografije sa retkih javnih pojavljivanja. Tako smo sad imali prilike da svedočimo odevnim kombinacijama koje su njen suprug i ona odabrali za gostovanje u jednoj nemačkoj emisiji "Wetten, dass?" koju maestralno vodi Tomas Gotšalk.

Ivanović je svoju vitku liniju na kojoj je godinama neumorno radila vešto prikazala u uskoj, plišanoj crnoj haljini koja uprkos isticanju figure nije bila ni nalik provokaciji. Crvene sandale su napravile sjajan kontrast i pojačale dozu glamura - kako to obično i biva kad se na crno doda dašak crvenog.

Ana je, kao i uvek, bila odana svojoj prirodnoj lepoti koju je tek naglasila blagom šminkom u zemljanim tonovima, a gustu nefarbanu kosu uvila je u talase, što je bio sjajan potez jer je volumen idealno rešenje za ovalno lice poput njenog.

Švajnštajger ju je pratio u nešto elegantnijoj varijanti - tamnosivom smoking odelu zbog kojeg, već po običaju, često odaje utisak tajnog agenta 007.

Ana ne skida osmeh sa lica, a ako je osmeh ikakva garancija sreće, čini se da je ovoj dami život baš po meri.

A kako se vama dopada modna usklađenost ovog para? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger mašu srpskom zastavom u beogradskom klubu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota