• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sofija Vergara priznaje da se podvrgava estetskim procedurama kako bi ostala mladolika

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako je dugo bila ponosna na svoj stav i izjavu "da ne želi filere ili botoks", glumica je unela neke minimalne promene u svoju rutinu

  • 0
Sofia Vergara, Sofija Vergara Foto: Profimedia/JEAN-BAPTISTE LACROIX

Sofija Vergara je žena koja pleni svojom lepotom, neobičnom harizmom i otvorenošću od momenta kad se pojavila na holivudskom nebu. Da nije još jedno lepo lice u nizu dokazala je talentom za komediju, kao i oštrim jezikom i neprezanjem da izrazi svoj stav prilikom javnih pojavljivanja.

No, ono što većinu javnosti ipak intrigira jeste primetna "neusklađenost" Sofijinog izgleda i godina. Iako gazi šestu deceniju života, glumica izgleda apsolutno isto kao na početku karijere.

Često optuživana da se podvrgla estetskim zahvatima, Sofija je uvek negirala i govorila da propagira prirodnu lepotu, što, ako pogledamo njeno lice, koje osim što ne stari nije menjalo svoj oblik, ne izgleda teško za poverovati.

Međutim, izgleda da je Vergara ipak uvela neke nove navike u svoj život, ali se i dalje drži onih starih, jednostavnih, bez kojih nijedan kozmetički tretman ne bi dostigao maksimalni rezultat.

Osnovna i neka nova pravila

Sofija Vergara ima dva stroga pravila u održavanju lepote koja nikada ne krši.

Zvezda "Moderne porodice" otkrila je da uvek skida šminku pre spavanja i da vodi računa o tome da svoje lice drži dalje od sunca - čak i ako to znači da će joj lice i telo na kraju izgledati potpuno drugačije, kad govorimo o tenu.

- Postoji milion pravila kojima sam opsednuta. Uvek se umijem nakon spavanja. Izbegavam sunčanje lica, bez obzira na sve. Idem na odmor i iskreno volim da sunčam telo jer je lepo biti preplanuo, ali lice uvek zaštitim, zato mi ono deluje bledo naspram tela - navodi, a prenosi "Dailymail".

Glumica koristi SPF u svojoj redovnoj rutini šminkanja i kaje se što nije počela da vodi računa o svojoj koži na vreme.

- Tek devedesetih sam počela da shvatam koliko je krema sa zaštitnim faktorom važna za proces starenja. Živeći u Kolumbiji gde je sunce prisutno tokom cele godine, napravila sam mnogo štete svojoj koži - istakla je i dodala:

- Tu i tamo radim male stvari. "Micro-needling" (tretman mikro iglicama koje obnavljaju kolagen) je tretman kojem sam verno odana. Radim i malo lasera za kapilare jer imam rozaceu. Redovno ubrizgavam botoks u predeo kod očiju i na vratu. U suštini, sitnice, zbog kojih ne treba da sedim u kući mesec dana jer, nažalost, ne mogu - bila je iskrena Sofija.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sofija Vegara otkrila zbog kojih vežbi ima tako savršeno telo u 50. godini

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota