• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Manikirka otkriva kakvi nokti su najtraženiji u decembru: Nova godina više nije najbitnija, već ova proslava

Vreme čitanja: oko 2 min.

Naša sagovornica otkriva i koliko ranije žene zakazuju termine "za svaki slučaj"

  • 0

Kao i svake godine, decembar je mesec kada žene najviše stvari planiraju, upravo zbog novogodišnjih praznika. Spisak je dug, ali je kompletan "od glave do pete" - traganje za pravom odevnom kombinacijom, zakazivanje frizera, šminkera, ali i neizostavnog - manikira.

Kako bi vam dale ideju o kakvim noktima da razmislite, šta je in i koliko ranije dame zakazuju svoje termine, manikirka iz Smedereva,  Tamara Vuković, podelila je svoj ugao gledanja i koja su njena iskustva u ovo turbolentno doba godine.

- Prvenstveno, sada su u modi kraći nokti - kako kod mladih, tako i kod starijih generacija. Obično teže ka bademastom obliku, što je negde i prirodna forma nokta.

Ono što sam primetila po zahtevima mojih klijenata, jeste da starije žene uglavnom traže tamnije nijanse, naročito nijansu "trule višnje". Ona se pokazala kao najtraženija ove jeseni, a i sada za novogodišnje termine.

Mlađe devojke uglavnom vole nešto zanimljivije, te se odlučuju za po koju pahuljicu, šljokice, ali se takođe drže dalje od ekstremno dugih noktiju. Kombinacija prirodnih boja i belih šara i detalja, uvek ukazuju na neku diskretniju eleganciju. Pod tim podrazumevamo "frenč" manikir i "frenč-ombre" manikir ili šare koje na to asociraju. To su neki klasici, koji se svake godine pojavljuju u mom salonu, kao i jednostavni tamnozeleni nokti - navodi Tamara.

Otkrila nam je i koliko ranije se prvi zakazani termin pojavi u njenom rokovniku, a u konsultacijama sa koleginicama otkrila nam je da ni kod njih nije mnogo drugačije.

- Žene često u toku termina zakazuju sledeći za naredni mesec. Ali, prvu ženu sam za decembar mesec zakazala već u oktobru. Dakle, postoje i takve situacije, kada žene "grabe" slobodne termine i vole da imaju rezervisano "na vreme".

Međutim, moram da istaknem da sam u razgovoru sa mušterijama otkrila da se negde izgubila cela priprema za Novu godinu. Da, i dalje je haos i frka oko decembra, ali češće zakazuju termine zbog prednovogodišnjih proslava u firmama, nego zbog same Nove godine - otkriva naša sagovornica.

Dame, da li ste spremne za decembarske čarolije?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Htela je da uradi potpuno drugačije nokte, rezultat nasmejao korisnike interneta

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota