• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sara Jo nam pokazuje u koliko stilova se može uklopiti beretka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možda je Parižanke više toliko i ne vole, ali kod nas trend ne prolazi ukoliko znamo da eksperimentišemo

  • 0

Retro, ​​francuski šik i klasika - to su samo neke od asocijacija koje vam padaju na pamet kada čujete za beretke. Trend se vratio proteklih godina i zadržao duže od jedne sezone.

Sjajna su dopuna vašoj ležernoj kombinaciji. Odlične su za "bad hair day". Mogu poslužiti i da razbijete monohromatsku kombinaciju nekom veselijom bojom. Uvek će učiniti da izgledamo više damski i otmeno.

I pevačica Sara Jo se poslužila beretkom ove jeseni, i to dva puta u poslednjih nekoliko dana.

Njen izbor je pao na paletu neutralnih boja - sive i bež. U prvoj kombinaciji napravila je mali eksperiment spajajući više stilova. Obukla je šuškave kargo pantalone, beli krop-top i preko njega sivi sako, a obrt su napravile šljokičave sandale. Beretka je začinila autfit "girly" vajbom.

Druga kombinacija je savršena za dane koji nam predstoje - sa promenom temperature samo menjamo ono što nosimo preko osnovnih delova. Ona se odlučila za hit poslednjih nekoliko sezona, a tu su dvodelni kompleti. Njen trikotažni prljavobeli komplet sastoji se od krop-rolke i duboke maksi suknje sa šlicevima.

Ovde imamo više trendi stvari, koje savršeno uklopljene daju skladnu vanvremensku celinu. Dobar kaput kao osnova svega i martinke, za koje smo već ranije naučile da se toliko dobro uklapaju uz suknje. Beretka je samo značila da stvari idu u pravom smeru. Umesto nje, dobra ideja bi bila i baket šeširić ili neki kačket.

Zadatak za vas - pronađite dugačke čarapice sa čipkom i već ćete osvežiti svoja svakodnevna izdanja!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dimitrovska na promociji nove kolekcije FW23 "Elisabetta Franchi": Jedan komad izdvaja kao omiljeni

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota