• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Prava ljubav se lako nosi uz SUPERHERO

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Mastercard i NURDOR predstavljaju novu kolekciju inspirisanu ljubavlju koju potpisuje talentovani muzičar Kendi, a sav prihod od donacija namenjen je izgradnji nove NURDOR kuće za decu obolelu od malignih bolesti

  • 0
Mastercard i NURDOR Foto: Promo

Ovog decembra, naše omiljene odevne kombinacije uključivaće komade koji ne samo da simbolizuju ljubav, već nas i inspirišu da istu podelimo sa ljudima oko sebe.

Ljubav je jedna od onih emocija koje se deljenjem umnožava, a na to nas podseća nova, četvrta Superhero kolekcija koju potpisuju Mastercard i NURDOR i koja je dostupna na onlajn platformi za donacije superhero.rs. Predstavljeni komadi u stilu ulične mode privlače pažnju svojim jednostavnim dizajnom iza kog stoji Lidija Milovanović, art direktorka agencije McCann Beograd, ali i efektnim stihovima koje je napisao talentovani muzičar i reper Kendi, a Danas samo bih ljubav, Prava ljubav se lako nosi, Ljubav dolazi u svim bojama, samo su neke od poruka koje svi želimo da ponesemo.

Mastercard i NURDOR Foto: Promo

Kendi nije krio oduševljenje što je deo priče koju Mastercard i NURDOR već nekoliko godina sprovode, iako mu nije bilo toliko lako da osmisli poruke koje bi odgovarali temi ovogodišnje kampanje.

-Moram priznati da je bio veliki izazov, ali kako je ljubav najveći pokretač u mom životu, poruke su izašle sasvim lagano - otkrio nam je muzičar prepoznatljiv po svom neobičnom spoju hiphopa, lirike i metafore, spojenim u jedan urbani zvuk protkan stihovima o ljubavi.

Superhero iz godine u godinu pokreće ljude, a sada se ljubav prirodno nametnula kao tema jer snažnijeg pokretača od nje nema, reči su Milene Đorić Gudurić, direktorke marketinga za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH u kompaniji Mastercard:

-Želimo da pošaljemo poruku da ljubav dolazi u svim oblicima i kao takva je univerzalna vrednost koja se deli u porodičnim, prijateljskim, romantičnim i naravno, filantropskim prilikama. Ovo je kolekcija koja simbolizuje i našu dugogodišnju posvećenost i ljubav prema najvažnijem NURDOR-ovom cilju, kome smo sve bliži, i zato pozivam ljude da i ovog decembra ponesu Superhero i pokažu da se prava ljubav lako nosi.

Mastercard i NURDOR Foto: Promo

Zorica Manojlović, mama iz UO NURDOR-a, podseća da su upravo superheroji i ljubav ono iz čega je NURDOR nastao 2003. godine, a ovogodišnja Superhero kolekcija pravi je način da se proslavi 20. godišnjica najplemenitijeg cilja.

-Mi često kažemo da su najveće snage koje naši pravi mali superheroji nose kroz svoje najhrabrije bitke: Ljubav i Radost, i to bismo voleli da pošaljemo svima kao poruku. Ne postoji ništa veće i snažnije u životu od Ljubavi i Radosti. Naši superheroji nas uče tome svaki dan - ističe Manojlovićeva.

Kao i do sada, izradi Superhero kolekcije posvećena je velika pažnja, kako u pogledu kvaliteta materijala, tako i u pogledu proizvodnje. Majice, duksevi, komadi za decu, a po prvi put i aksesoar - ceger, izrađeni su od organskog pamuka i dolaze u beloj, crnoj, crvenoj i puder roze boji, te se lako uklapaju u različite stilove oblačenja.

Mastercard i NURDOR Foto: Promo

Kompletan prihod od donacija na platformi Superhero.rs namenjen je izgradnji nove, najveće do sada Roditeljske kuće u kojoj će biti smešteni mališani koji se u Beogradu leče od malignih bolesti, kao i njihove porodice, a čije se otvaranje očekuje 2024. godine.

Putem ove platforme, do sada je prikupljeno preko 7 miliona dinara, što predstavlja značajni finansijski doprinos važnim inicijativama koje NURDOR, kao organizacija od nacionalnog značaja, sprovodi. Pored donacija sa poklonom, moguće je obaviti i jednokratne ili ponovljene donacije, a sve to isključivo onlajn, putem platnih kartica.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota