• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Danijela Dimitrovska u sakou koji naglašava ženstvenu siluetu: Nosimo li patike na odelo?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za dame koje vole sakoe, ali ne mogu da pronađu onaj koji im stoji u moru "oversized" modela, evo pravog osveženja

  • 0

Ako tražite moderan sportski izgled, onda je ležerna kombinacija odela i patika namenjena vama.

To je savršena odeća kada ne želite da budete previše obučeni za neku priliku, a ne želite ni da budete nedovoljno obučeni. Možda u ovom slučaju odstupate od modnih pravila, ali otkako smo navikle da nosimo patike i haljine, nema ničeg "nedozvoljenog" ni u kombinaciji odela sa patikama. Naravno, ovakav tip odela koji nosi Danijela Dimitrovska je nešto čime se možete igrati.

Sako odstupa od klasičnog kroja i samim tim ima mnogo više detalja, a da ne spominjemo da je daleko ženstveniji jer je strukiran. Ima "žabice" koje stežu struk i leđa, pa dobijate lepu figuru koja je u kontrastu sa širokim pantalonama, naglašenim ramenima i dugačkim rukavima. Tamnosiva boja je jako zahvalna za kombinovanje i sama po sebi izgleda i otmeno i neobavezno. Na crnoj se pak ovi detalji ne bi toliko istakli.

Za dame koje vole sakoe, ali ne mogu da pronađu onaj koji im stoji u moru "oversized" modela, evo pravog osveženja. Ovakav model stoji apsolutno svakoj građi jer naglašava ženstvenu siluetu.

Danijela je izabrala i bele patike - bez logotipa i šara, sa belim pertlama. Ako ste i dalje u zabludi da li bi na vaše odelo išle ovakve patike, razmislite kakve su vam pantalone - ako su cigaret-kroja to baš ne bi išlo, one su ipak rezervisane sa salonke ili sandale. Patikama i kraćim pantalonama biste sebi vizuelno skratile figuru.

Danijela ispod sakoa ne nosi ništa, pa ako vas to buni, ne razmišljajte previše. Ako ste nas ranije čitale, znate koliko je bilo važno da se potrudite da pronađete kvalitetnu belu majicu sa tregerima i sa lepim V-izrazom, okruglim ili četvrtastim, ako ga tako možemo nazvati. Poslednji bi bio pravi izbor u ovoj situaciji, dekolte treba da se vidi, a ako niste za tu opciju, pa, sigurno imate crnu ili belu rolku u ormaru.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dimitrovska na promociji nove kolekcije FW23 "Elisabetta Franchi": Jedan komad izdvaja kao omiljeni

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota