• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dragana Kosjerina u drugačijoj verziji najpopularnijeg komada sezone: Imate li i vi maksi teksas suknju?

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da biste personalizovali svoj modni odabir, eksperimentišite dodacima kao što su zabavna tašna ili pak tašnica, debeli kaiš ili komadi srebrnih ili zlatnih detalja

  • 1

Zima nam se opasno približila, a jesenji trendovi se vrlo lako mogu preoblikovati i biti funkcionalni i za nešto hladnije vreme. Ako ste zaljubljenica u modu, odlazite stalno u tržne centre ili pak čitate mogne magazine, ne možete a da ne znate da je maksi teksas suknja hit ove sezone.

Možda vam se čini da je to komad koji ne može svakome da stoji, ali radnje su pune sukanja različitih krojeva. Recimo, za one najhrabrije, tu je suknja spuštenog struka, sa velikim džepovima i šlicem pozadi. Potom tu su one sa normalnim strukom i šlicem napred. A za nešto senzualnije varijante tu su one koje su skraćene sa jedne strane.

Da bi vam bilo jasno o čemu govorimo, to je upravo model koji nosi Dragana Kosjerina, naše poznato TV lice.

Teksas suknja će sama po sebi biti centralni deo autfita. Srećom, odeću sa džins suknjama je toliko lako stilizovati. Počnite tako što ćete je nositi sa drugim klasicima koji su već u vašem arsenalu, kao što su izvanredne opcije gornje odeće, istaknuta trikotaža, oštra bela košulja, obične bele majice kratkih rukava idealne za slojevito odevanje sa sakoom.

I dok je teksas suknja sam po sebi cenjen komad, modni favorit se takođe savršeno slaže sa drugim vrhunskim stvarima u trendu.

Tako je razmišljala i voditeljka Dragana Kosjerina, spojivši trikotažni prsluk sa rolkom i kratkim kaubojskim čizmicama.

Da biste personalizovali svoj modni odabir, eksperimentišite dodacima kao što su zabavna tašna ili pak tašnica, debeli kaiš ili komadi srebrnih ili zlatnih detalja.

Bez obzira na to da li obavljate poslove po gradu ili idete na poseban događaj, duga teksas suknja može biti vaš komad za kreiranje šik odeće bez napora. I najbolje od svega - idu odlično i sa kratkom i dugačkom jaknom, ne skraćuju vizuelno telo i možete birati ravnu ili visoku potpeticu, dugačke ili kratke čizme.

Najzahvalniji komad sezone!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Lepa Brena "grmi" u miniću i štiklama: Za pevaču kao da je vreme stalo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • max

    11. decembar 2023. | 18:28

    Dragana stvarno si najlepsa zena na svetu, holivudske dive nisu ti ni do kolena a za ostale pevaljke i influeserke itd. necu ni da komentarisem, zelim ti svu srecu ovoga sveta i blago onom ko te ima, ko te ljubi...

    Podelite komentar