• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljubav je uvek u modi: Ponesi pravu ljubav kao superheroj, doniraj i izaberi komad iz SUPERHERO kolekcije

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

SUPERHERO Mastercard i Nurdor kolekcija

  • 0
Superhero kolekcija Foto: Promo

U svetlu brzih i promenjivih trendova, jedna stvar ipak odoleva duhu vremena, a to je ljubav. Ona je večna, neizmerno snažna i bez obzira na sve promene koje nas okružuju, uvek ostaje u modi. Kao večiti lajtmotiv, utkana je u brojna dela koje nam izmame osmeh i utople dušu.

Baš kao takva, poslužila je i kao inspiracija za četvrtu Mastercard i NURDOR kolekciju, koja je dostupna putem www.superhero.rs platforme za onlajn donacije, a svi komadi ukrašeni su inspirativnim stihovima o ljubavi koje je napisao naš talentovani muzičar Kendi. "Danas samo bih ljubav", "Prava ljubav se lako nosi" i "Ljubav dolazi u svim bojama" neke su od poruka o ljubavi koji su se našli na novim majicama i duksevima. Cilj kampanje je prikupljanje sredstava za izgradnju najveće do sada NURDOR Roditeljske kuće za decu obolelu od malignih bolesti, kao i njihove roditelje, čije otvaranje je predviđeno za narednu godinu.

Pored majica i dukseva, kolekcija u duhu ulične mode postala je bogatija i za jedan modni dodatak – ceger. Velika pažnja posvećena je izradi svakog komada. Kolekcija je izrađena od organskog pamuka, a dizajn potpisuje Lidija Milovanović, art direktorka agencije McCann Beograd.

Sve donacije odvijaju se isključivo onlajn, putem platnih kartica, a dostupna je i opcija jednokratnih i ponovljenih donacija.

Pored Kendija, lice kampanje je i glumica Katarina Bogićević Kejt, dok su SUPERHERO podržali i pevačica Ida Prester, voditeljka Una Senić, fotografkinja Katarina Batuta Višekruna, glumac Slaven Došlo i DJ Marko Nastić.

Budi u trendu, ponesi pravu ljubav i doniraj ovog decembra!

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota