• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ako tragate za haljinom za Novu godinu, inspiraciju ćete naći u crnim toaletama Džejle Ramović

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mlada pevačica Džejla Ramović pravi je primer devojke koja je uvek obučena u nešto što želite da imate

  • 0

Ne postoji ništa pouzdanije od male crne haljine. Ona vam je poput najbolje prijateljice koja će uvek odgovoriti na vaš poziv u tri sata ujutru, kada imate i najmanji problem. Kako nam je doček Nove godine sve bliži, ponovo se suočavamo sa večitim pitanjem - šta obući.

Možda razmišljate o nekoj gala šljastećoj haljini, neobičnog kroja i maksi dužine. Hoćete li je ikada više obući posle dočeka? Malo je verovatno.

Ove godine budite pametnije, idite na održive opcije kojima ćete ličnim pečatom dodati glamurozni dojam.

Mlada pevačica Džejla Ramović pravi je primer devojke koja je uvek obučena u nešto što želite da imate. Na njoj svaka haljina deluje kao da je delo najpoznatijih modnih dizajnera, skrojena baš za nju. Oduševila nas je u beloj haljini sa šlepom na dodeli nagrada početkom ove godine, pokupila je sve naše simpatije odabirom kombinezona na Filmskom festivalu u Veneciji, a opet njena poslednja "Instagram" objava nas je najviše inspirisala.

Džejla nosi crnu haljinu spuštenih ramena, dugačkih rukava i midi dužine. Detalji nisu ništa novo - perje na rukavima i na gornjem delu haljine. Nenametljivoj haljini o-la-la efekat donosi upravo to perje. Ovakav model smo zavolele prošle godine, kada je mini verziju nosila Kendal Džener.

Ako se odlučite za sličnu haljinu, obavezno se potrudite da malo sklonite kosu sa lica, kako bi se sva pažnja koncetrisala na ramena. Možete je zalizali i nositi iza, baš kao Džejla ili je stilizovati u visoki ili niski rep, pa i punđu. Dobar par svetlucaviš "statement" minđuša će biti pun pogodat, a ako pronađete i odgovarajući ogrlicu, u stilu čokera, nećete pogrešiti i nemojte misliti da je previše.

Želećete da budete nešto svedenije kada je šminka na očima u pitanju. Izblendani ajlajner ili nežni braon tonovi, "nude" usne i nešto malo više rumenila.

Ipak, kada je obuća u pitanju, sandalete sa svetlucavim kaišićem su ono za čime treba tragati. Ukoliko ih ne pronađete, dobro će vam doći i obične crne salonke.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Novo izdanje mlade pevačice: Džejla Ramović lepša nego ikad pre

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota