• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džej Lo u prazničnom autfitu pozira ispred svoje glamurozne jelke: Latino diva nikad mlađa

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dominacija zlatne boje

  • 0

Dženifer Lopez je uhvatila praznična groznica!

Diva je juče na svom "Instagramu" otkrila kako je okitila jelku i iskoristila priliku da pokaže kako ona zamišlja  idealan praznični izgled. Džej Lo je pozirala ispred jelke ukrašene pretežno zlatnim detaljima - kuglicama, plastičnim cvetnim ukrasima, sijalicama i šišarkama.

Njen autfit je pratio zlatni dominantni ton.

Odlučila se za belu košulju, a donji deo autfita je odneo šou. Duga bela balon suknja sa zlatnim cvetnim detaljima ne bi bilo tako posebna da joj nije pojasa koji je sav u cirkonima. Izgleda da kod Džej Lo ne važi pravilo da se srebrna i zlatna ne kombinuju. Nosila je i zlatnu narukvicu, i svečane srebrne minđuše, a ansambl je upotpunila metalik-zlatnim štiklama.

Dženifer je kosu stilizovala u rep i nosila je meku glam šminku, a mnogi njeni obožavaoci su je hvalili zbog njenog izgleda i prazničnih ukrasa. Pritom, latino zvezda na fotografijama izgleda nikad mlađe.

Džej Lo je poznata po tome što Božić shvata veoma ozbiljno, jer izgleda da uvek ima neku temu na umu. Prošle godine glumica je izgledala zapanjujuće sa odećom na temu kolibrija. I dekoracija je ispratila temu, za koji se odlučila jer veruje da su kolibriji glasnici ljubavi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Džej Lo privatnim videom čestitala rođendan Benu Afleku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota