• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Model kaputa koji je osvojio žene različitih ukusa: Praktičnost je ono što ga izdvaja

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podržava "street style", a fleksibilan je i za elegantnije kombinacije

  • 0
Dženifer Lopez. Kejti Holms, kaput Foto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA, Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zimska moda, koliko god se sastojala od detalja, svoju punoću doživljava u formi kaputa. Ovaj odevni komad je ono što nas modno određuje na prvi pogled, dok ne dođemo do toplog, željenog odredišta, kada kaput skidamo i pokazujemo ostatak svoga stila.

I dok su prošle godine damama posebno atraktivni bili modeli sa kaišem, koji su isticali figuru, sudeći po svetskim zvezdama, sada primat imaju nešto ležerniji modeli kaputa.

Šire kapute na kopčanje, ravne linije, po mogućnosti kamel nijanse, rado nose Dženifer Lopez i Kejti Holms. Ovakve kreacije omogućavaju maksimalnu ležernost izgleda, a Kejti Holms kaput nosi u kombinaciji sa patikama.

Dženifer Lopez će ga iskoristiti za svoj uvek atraktivan dnevni stajling, koji je kod nje srećan spoj "street style" opuštenosti, seksepila i sportske elegancije.

Koliko je ovaj model praktičan, govori i činjenica da se princeza Kejt Midlton opredelila za njegovu nešto elegantniju varijanti - bez dugmadi, sa blago nagrašenom linijom u struku.

Kejt Midlton kaput Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Lako kombinovanje sa suknjim ili pantalonama, dubokim ili plitkim čizmama ili patikama, uz vunenu kapu ili elegantniji šešir - čini se da su jasni razlozi zašto svakodnevno na ulici srećemo žene u ovakvim kaputima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sećate li se "osvetničke haljine" princeze Dajane?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota