• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Leticija je dodala kaiš svojoj crvenoj haljini i napravila neverovatan efekat: Mali trik za sve nas

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedno od poslednjih pojavljivanja kraljice pred praznični odmor

  • 1
Kraljica Leticia Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kraljica Leticija je ovog utorka otputovala u Aviles da predsedava jednom od sednica godišnjeg sastanka direktora centara Instituta Servantes, prisutnih u 45 zemalja sa misijom promovisanja upotrebe španskog jezika i širenja latinoameričkih kultura.

Kraljica Leticija se odlučila za ansambl koji joj najbolje pristaje, u kom se oseća najudobnije i samouverenije; novu crvenu haljinu. koja je kombinovana sa njenim minđušama Aldao rubin i drugom crnom odećom, tačnije širokim kaišem, visokim čizmama i torbom koja odgovara kaputu koji je nosio po dolasku.

Haljina je nova, ali podseća na druge koje je nosila u prethodnim prilikama. Kaput je pušten u prodaju početkom godine i dizajna je brenda "Carolina Herrera", kao i njena torba, dok su čizme brenda "El Corte Ingles", kojim je takođe debitovala ove godine.

Da je crvena boja omiljena kraljici Leticiji nije ništa novo, a ni da je ona jedna od boja koja joj najbolje pristaje. Kraljica Leticija još jednom pokazuje svoj stil i ponovo postaje savršena inspiracija za postizanje elegantnog izgleda tokom praznika i slavlja. Ovoga puta sa prelepo uklopljenom crvenom haljinom midi dužine, dugih rukava i okruglog dekoltea koji je uspela savršeno da kombinuje.

Da bi stilizovala svoju siluetu, kraljica se uvek odlučuje za kaiš kako bi oplemenila svoj struk i postigla veoma laskav efekat tela peščanog sata. Ovom prilikom se odlučila da nosi crni maksi kaiš kao kontrast koji joj je spektakularno izgledao.

Osim toga, izabrala je crne čizme sa visokom potpeticom kako bi još više bila u zimskom raspoloženju i postigla savršen izgled za predstojeća slavlja.

Kraljica Leticija nastaviće sa svojim dnevnim redom javnih događaja ovog četvrtka, na dan kada bi trebalo da predsedava, zajedno sa kraljem Felipeom VI, završnim koncertom španskog predsedavanja Savetom Evropske unije. To će verovatno biti njihov poslednji zvanični angažman u godini, pošto kraljevska porodica obično uživa u periodu odmora nakon kraljevog tradicionalnog govora na Badnje veče.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Influenserke Jovana Kvržić i Tina Grabež o modi u Srbiji i svetu za Ona.rs

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Eto!

    20. decembar 2023. | 12:14

    Koja moda? Crmo, sivo, teget i braon uvek i svuda. K'o da smo svi posli na ili upravo idemo sa sahrane! Sto mozda i jeste tacno, ali sopstvene!

    Podelite komentar