• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokažite ljubav uz Mastercard i SUPERHERO

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova kolekcija donosi komade sa stihovima o ljubavi koje potpisuje muzičar Kendi, a sav prihod od donacija namenjen je izgradnji nove NUDOR roditeljske kuće

  • 0
Mastercard Superhero Foto: Promo/ Mastercard

Mastercard i NURDOR, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka, predstavili su najnoviju SUPERHERO kolekciju koja je dostupna u okviru www.superhero.rs platforme za onlajn donacije, a na svim komadima nalaze se inspirativni stihovi o ljubavi koje je napisao naš talentovani muzičar Kendi.

U okviru ove platforme, osim donacija u vidu poklona za koje zauzvrat dobijate neki od predmeta iz kolekcije, moguće je obaviti jednokratne ili ponovljene donacije, isključivo online, putem platnih kartica.

"Danas samo bih ljubav", "Prava ljubav se lako nosi" i "Ljubav dolazi u svim bojama" neke su od poruka i stihova koje su se našle na odevnim komadima u okviru kolekcije. Pored majica i dukseva, kolekcija u duhu ulične mode postala je bogatija i za jedan modni dodatak – ceger. Velika pažnja posvećena je izradi svakog komada, te je cela kolekcija izrađena od organskog pamuka, dok dizajn potpisuje Lidija Milovanović, art direktorka agencije McCann Beograd.

Pored Kendija, lice kampanje je i glumica Katarina Bogićević Kejt, dok su SUPERHERO podržali i pevačica Ida Prester, voditeljka Una Senić, fotografkinja Katarina Batuta Višekruna, glumac Slaven Došlo i DJ Marko Nastić.

Budi superheroj!

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota