• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodični portret: Kraljica Maksima za praznično fotografisanje odabrala kaput koji će postati modni hit

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Holandska kraljevska porodica slikala se u Hagu

  • 0
Kraljica Maksima, holandska kraljevska porodica Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holandska kraljica Maksima svakim narednim pojavljivanjem u javnosti ponovo postavi nove modne standarde. Ni sada nije bilo drugačije.

Naime, ona je sa ostalim članovima kraljevske porodice, dakle suprugom Viljemom Aleksandrom i ćerkama - princezama Amelijom, Aleksijom i Arijanom posetila palatu Huis ten Bosch koja se nalazi u Hagu kako bi napravili set fotografija povodom božićnih praznika.

Pošto je odabrano da slikanje bude napolju, nismo sigurno za koje odevne kombinacije su se odlučili, ali zato kaputi koje su odabrali govore dovoljno.

Kraljica Maksima je sa kćerkom Aleksijom odlučila da ponese kapute plave i teget boje, mada kaput kraljice podseća više na pončo sa "isečenim" rukavima. Boja pantalona kao i rolke koja se nazire ispod kaputa kraljice je ista što je upotpunilo njen izgled. Odabrala je dobitnu kombinaciju, a neobičan kaput-pončo zasigurno će postati jedan od traženijih modela ove zime.

Princeza Arijana je takođe odabrala zagasitu boju, odnosno tamnozelenu sa krupnim dugmadima i pojasom za vezivanje koji se odlično slaže uz njen svetao ten i oči. I kralj Viljem Aleksandar se odlučio za kraći kaput tamnozelene boje jednostavnog kroja.

Princeza Amelija se, za razliku od njih, odlučila za kaput izrazito crvene boje, dužine malo ispod kolena koji takođe ima pojas za vezivanje i odlično joj stoji uz njenu plavu kosu. Ispod se može videti da je odabrala i pantalone u istoj boji, baš kao i njena majka.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Modna inspiracija: Prsluci i pantalone su ponovo in!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota