• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tamara Kalinić davala ocene svojim modnim izborima: Kako se obući za skijanje i dane na planini

Vreme čitanja: oko 2 min.

I sama je na svom "TikToku" rangirala svoje modne kombinacije i davala im ocene. Sasvim obična kombinacija rolke i farmerica nadograđena je kaputom i čizmama, pa je Tamara sebi dala ocenu 10

  • 0

Influenserka Tamara Kalinić želi da i na ski stazi dominira njen autfit, pa se svojski potrudila da zimovanje u Švajcarskoj bude obeleženo njenim upečatljivim modnim izborima.

Za sve koji misle da je teško biti obučen po svom ukusu i na hladnoći, Tamara je pravi dokaz doslednosti.

U jednom od "TikTok" videa pokazala je svoj najvažniji komad ove sezone - ski odelo. Da li ste znali da "Šanel" ima u ponudi ski opremu? Ni mi!

Njene ski pantalone sa tregerima su kožne, sa malim rajsferšlusom sa "Šanel" znakom. I dok su joj mnogi sugerisali da će joj biti neudobno, Tamara je u više videa dokazala da se u njima može osvojiti ski staza.

Pantalone su bile osnova skijašnog autfita, sa dodirom kašmira u vidu bele "iv sen loran" rolke i džempera sa zimskim printom. Njen izbor je i crna jakna "oversized" kroja i "celine" kaciga sa naočarama.

Ostali autfiti sadržali su dobre osnove - topao džemper na kopčanje i džins. Tamara je neko ko zna da izabere kvalitetne dizajnerske komade, pa su njene gumene "šanel" čizme i crni kaput sa belim krznom poljske dizajnerke Magde Butrim, bili sve što joj je potrebno da se istakne.

I sama je na svom "TikToku" rangirala svoje modne kombinacije i davala im ocene. Sasvim obična kombinacija rolke i farmerica nadograđena je kaputom i čizmama, pa je Tamara sebi dala ocenu 10. Ona je opčinjena kaputom sa belim krznom i tvrdi da je odlično greje. Mi bismo ga okarakterisali kao ulov sezone.

Drugu kombinaciju sa farmericama, kaubojkama, džemperom sa zimskim motivom i sakoom je ocenila ocenom osam, samo zato što nije mogla da obuče nijedan kaput preko svih tih slojeva. Ski kombinacija je dobila ocenu sedam samo zato što joj nije bilo prijatno da se u tome šeta gradom, ali ovo joj je najomiljeniji ski izgled ikada.

Beli džemper sa rajsferšlusom, bela majica sa dugačkim rukavima, "iv sen loran" torbica i džins su proverena opcija, ali dodavanje plitkih "ugg" čizmica učinilo je da joj članci budu goli, pa sve to dobija ocenu šest i po.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Beli plašt prekrio Zlatibor

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota