• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo su najtraženije frizure za doček Nove godine: "Veštačko je prošlost", navodi frizer

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neke dame biraju čak dve frizure za ovaj dan, ali naš sagovornik ima nekoliko saveta

  • 0
Branislav Relić Foto-kolaž: Shutterstock, Instagram/hair_by_relja

Svima je negde na umu da u narednu godinu zakoračimo sređeni i spremni za nove početke. Tako, pripreme za novogodišnju noć uveliko su u toku, što za dame predstavlja preplavljen raspored.

Već su zakazani termini za manikire, biranje odevne kombinacije, a za finale je ostavljeno i ono što će upotpuniti sve - šminka i frizura.

Međutim, kako je poslednji dan u 2023. godini sve bliži, a mnoge žene i dalje ne znaju sa kakvom bi frizurom dočekale Novu godinu, frizer Branislav Relić je odlučio da podeli nekoliko saveta, predloga i iskustva iz svog salona, i tako pritrči u pomoć neodlučnim damama.

- Kako u novogodišnjoj noći želimo da zablistamo, dešava se da žene preteruju od samog odabira garderobe, preko jakog mejkapa do nepotrebnih frizura. Stvari su se malo promenile, čemu je doprinelo i doba korona virusa i trendovi. Do sada smo dočekivali svi Novu godinu u nekom restoranu ili klubu. Sada dosta njih ide i na matine, koji podrazumeva proslavu u toku dana, pa onda uveče regularan doček. Što bi podrazumevalo dve odevne kombinacije, dva različita mejkap-a i, naravno, neizostavne dve frizure - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Moja pretpostavka je da za dnevnu žurku uglavnom sve se svede na nešto opušteno i neobavezno, dok za večernju varijantu nastupa ono "agresivnije". Mada, sve više mi se čini da se vraćamo prirodnijim izgledima, čemu je doprinela preplavljenost svega veštackog, od abnormalno dugih nadogradnji do menjanja boje kose na nedeljnom nivou "bez oštećenja" - navodi Branislav.

Prema rečima našeg sagovornika, za doček Nove godine svakako frizuru treba da određujete na osnovu garderobe koju ćete nositi, onoga što vam pristaje uz lice i, naravno, da se sa frizurom osećate prijatno. Frizura treba da bude poput "šlaga na torti" - nikako sama "torta". Kada ste odabrali odevnu kombinaciju vreme je da odaberete adekvatnu frizuru.

- Čuveni talasi su uvek "in", tako da će i ova godina biti dočekana sa njima. Ako se odlučujemo za njih, pažnja treba sa se obrati na to kakvi talasi treba da budu; da li "mesi" i opušteni ili pak takozvane holivudske lokne, što opet zavisi od dužine kose,  oblika lica i odevne kombinacije.

Neobavezne ili "neuredne" punđe, takođe će biti odabir, jer se mogu kombinovati i praviti u svakoj prilici, pa i ako niste zakazale frizuru, svaka žena će se snaći sa neobaveznom punđom i neće pogrešiti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 𝔹𝕣𝕒𝕟𝕚𝕤𝕝𝕒𝕧 ℝ𝕖𝕝𝕚𝕔 (@hair_by_relja)

Visoki rep takođe će se naći na listi za odabir frizure, s tim da on treba da bude ravan i uglačan sa krajevima uvijenim na unutra. Kao takav treba da naglasi elegnatnu garderobu i da istakne mejkap.

Kao i obično, ravno feniranje takođe se moze uvrstiti u spisak frizura za doček Nove godine, jer odaje utisak opuštenosti i urednosti - savetuje naš sagovornik.

Koju frizuru vi birate za novogodišnji doček?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Napravite savršene lokne bez uticaja toplote

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota