• 1

Vreme čitanja: oko 5 min.

Britanski "Vogue" izabrao 15 najbolje obučenih zvezda za 2023. godinu

Vreme čitanja: oko 5 min.

Tu su, naravno, najveća imena, ali i neka iznenađenja

  • 1
Modni stajlinzi Foto: SplashNews.com / Splash, Lensi Photography / SplashNews.com / Splash, Serge Arnal / Starface / Profimedia

Dodele nagrada, crveni tepisi, žurke, nedelje mode, Met Gala, premijere filmova i rođendani poznatih - događaji su na kojima su zvezde ove godine predstavile svoja najbolja modna izdanja.

Kako nam je kraj godine tu za nekoliko dana, britanski "Vogue" magazin je sastavio svoju listu najbolje obučenih zvezda tokom 2023.

Najbolji modni trenuci, najbolji modni identiteti, najautentičniji stajlinzi - sve je uzeto u obzir.

Ovo je lista 15 najbolje stilizovanih svetskih poznatih ličnosti ove godine.

Tejlor Rasel

Modni stajlinzi za 2024 Foto: Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon što je prošle godine izbila na modnu scenu svojim promotivnim nastupima za film "Bones and All", Tejlor Rasel je nastavila svoju stilsku vladavinu 2023. godine, sa sve inovativnijim izgledom. Dok je mnoge njene ansamble dizajnirao "Loeve", ona je postala muza dizajnera Džonatana Andersona. U stvari, ona i stilista Rajan Hejstings postigli su to da ona ukrade šou u haljinama sa kristalnim gornjim delom, interesantim krojevima i maksi haljinama sa resama.

Hanter Šejfr

Moda Nedelja mode Njujork Metropoliten muzej Met Gala Foto: Tanjug/AP

Hanter, koji radi sa stilistkinjom Darom Alen, pokazala se kao jedna od najhrabrijih holivudskih ličnost ove godine, u modnom smislu. Njeni smeli ansambli su doneli modu na crveni tepih. Neki od njenih najboljih izgleda uključuju cvetnu haljinu napravljenu od prerađenog metalnog cveća, "skjapareli" komade i "prada" zlatni dvodelni komplet.

Izol

Modni stajlinzi za 2024 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Francuskoj pevačici Izol nije strana visoka moda, jer je prošetala pistama za brendove kao što su "Alekander Mekvin" i "Balensijaga". Ove godine je takođe dokazala da ima odlike prave zvezde crvenog tepiha.

- Volim da nosim odeću u kojoj se osećam snažno i ranjivo - rekla je Izol za Vogue o svom ličnom stilu ranije ove godine. Njeni modni izbori za 2023. svakako su bili jaki, od uklopljenih kožnih mini-haljina, preko modernih smokinga do elegantnih haljina sa pelerinom.

Ema Korin

Modni stajlinzi za 2024 Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia

Neobičan pristup Eme Korin oblačenju na crvenom tepihu bio je izuzetan ove godine.

- Ono što je uzbudljivo u radu sa Emom je to što ona preuzima rizik - rekao je Hari Lambert, njen stilista, za "Vogue" prošle godine.

- Ona želi da se zabavi. Ona je uzbuđena modom. Ona se toga ne boji.

Zvezda je eksperimentisala sa nizom neočekivanih izgleda 2023. godine, u rasponu od jakne u stilu smokinga uparene sa providnom suknjom do "miu miu" gaćica stilizovanih sa kardiganom na dugmad. Niko nije bolje promovisao trend "bez pantalona".

Džejkob Elordi

Džejkob Elordi Foto: Shutterstock

Stilizovan od strane dua Vendi i Nikol, glumac je postao jedan od najbolje obučenih muškaraca u Holivudu: zvezda je pomešala klasično krojenje sa neočekivanim akcentima kao što su bluze sa mašnom, kratke šortseve i košulje sa širokom kragnom u stilu 70-ih. . Ovi tako moderni ansambli postigli su pravi balans klasičnog i savremenog, muškog i ženstvenog. Osim toga, on zna kako i uz šta da nosi torbe!

Rijana

2023 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Foto: Tanjug/AP

Kada je Rijana stigla nekoliko sati zakašnjenja na Met Gala 2023, njena bela "valentino" haljina i cvetni ogrtač su bili razlog zvog kog je ona bila vredna čekanja. Ona i njen stilista su pravili takve nezaboravne modne trenutke tokom cele godine. Čak i dok je bila trudna drugi put, superzvezda je nastavila da redefiniše kako može izgledati trudnički stil. Njeni istaknuti trenuci u 2023. počinju od crvenog "loeve" kombinezona koji je nosila dok je nastupala na Super Boulu do crne haljine koju je nosila na dodeli Oskara.

Tilda Svinton

Modni stajlinzi za 2024 Foto: Serge Arnal / Starface / Profimedia

Tilda Svinton je uvek "terala na svoju vodenicu", a zvezdin pristup stilu na crvenom tepihu nije bio ništa drugačiji. Kada drugi biraju haljine, ona bira beli dugački kaput. Ili "šanel" komplet sa pantalonama.

ASAP Roki

Rijana Asap Rocky Foto: Tanjug/AP

Deceniju nakon pesme "Fashion Killa", reper je i dalje na vrhu svoje modne igre. Sa svojom partnerkom Rijanom pojavljivao se u gomili uličnih izgleda i odela, često stilizovan od strane Metjua Hensona, što je dokazalo da je on jedan od najboljih. Na Met Gali je bio sav u "gučiju", uključujući blejzer, košulju i kravatu – sve je bilo upotpunjeno farmerkama ukrašenim draguljima i tartan suknjom. Međutim, ovom čoveku nije potreban crveni tepih da bi zablistao. On to radi i u slobodno vreme.

Lili Gledston

Modni stajlinzi za 2024 Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Svojim prodornim nastupom u filmu "Ubice cvetnog meseca" Martina Skorsezea, Lili Gledston je zavredela pažnju. Ona koristi crveni tepih kao sredstvo da ukaže na savremene indijanske dizajnere. Nije nedostajalo ni glamura visoke mode: Lilin stilista, Džejson Rembert, obukao ju je u glamurozne komade dizajnerskih kuća "Luj Viton", "Valentino" i "Marni".

Kendal Džener

Kendal Džener Foto: Tanjug/AP

Trend bez pantalona i trend tihog luksuza - mnogo pre nego što je bilo koji od njih postao mejnstrim nosila je upravo ona. Arhivska moda je takođe bila zastupljena na najvećim događajima kojima je prisustvovala ove godine.

Džodi Tarner-Smit

Modni stajlinzi za 2024 Foto: Lisa OConnor/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Malo zvezda se toliko zabavlja modom kao Džodi Tarner-Smit. Stilizovana od strane dua Vajman i Majka, glumica tretira crveni tepih kao svoje igralište - perje, boje, drama, sve do ultraženstvenih i senzualnih izdanja. Dok neke zvezde neguju jasan modni fokus, Tarner Smit se ne plaši eksperimentisanja.

Greta Li

Modni stajlinzi za 2024 Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Brendovi "Loeve", "Guči", "Feragamo" su joj omogućili da nosi neke od najboljih komada viđenih na crvenom tepihu ove godine. Ona bira skulpturalne forme i arhitektonske siluete.

Mejsi Vilijams

Modni stajlinzi za 2024 Foto: Julie Edwards / Avalon / Profimedia

Ako bi Holivud podelio nagradu za najekscentričniju garderobu za 2023. godinu, ona bi sigurno pripala Mejsi Vilijams. Zvezda "Igre prestola" se pokazala kao jedna od najuzbudljivijih i nekonvencionalnih ličnosti ove godine. Njen "kameleonski pristup" stilu omogućio joj je da može da iznese baš sve. Bez obzira na to koliko je avangardan, praktično ne postoji izgled koji Vilijams ne može da izvede.

Troj Sivan

Modni stajlinzi za 2024 Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sa objavljivanjem svog albuma "Something to Give Each Other", pevač Troj Sivan bio je na vrhuncu svoje igre ove godine, uključujući i modu na crvenom tepihu. Stilizovao ga je Mark Forne, a Sivan se oslanjao na svoj status zavodnika sa izgledom koji je istovremeno bio veoma elegantan i veoma senzualan. U septembru, zvezda je prikazala skroz teksas izgled sa teksas jaknom ispod koje nije nosio ništa sem kristalnog grudnjaka.

Bijonse

Beyonce, Bijonse Foto: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bijonsina turneja bila je nešto o čemu se ove godine najviše diskutovalo - i njena epska, jedinstvena garderoba je imala mnogo veze sa tim. "Mugler", "Balmejn", "Rik Ovens" - svi najveći su učestvovali. O tim kostimima će se tek pričati.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Predlog outfita za koktel žurku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Vesna

    29. decembar 2023. | 15:08

    Ovdje nedostaje naša Karla JK kraljica mode

    Podelite komentar