• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica na svadbi skrenula pažnju na sebe haljinom, a ne pesmom: Video je viralan i pun negativnih komentara

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona se, kako kaže, za toaletu dogovorila sa mladom

  • 1

Ona je i stasom i glasom oduševila mladu, mladoženju, kao i sve goste na venčanju, ali "TikTik" publika ima štošta da joj zameri.

Njena crna haljina sa dubokim šlicem je razlog rasprave na "TikToku" i ta svađa traje već danima. Neki su otišli u ekstrem savetujući pevačici da joj je mesto u striptiz-klubu, dok joj drugi zameraju što je skrenula pažnju sa mlade.

Ortal Edri je na svom "TikToku" podelila video koji pokazuje kako peva pesmu "My Heart Will Go On", pevačice Selin Dion, na nedavno održanom venčanju, u trenutku dok su mlada i mladoženja ulazili u svečanu salu.

Međutim, reklo bi se da hiljade pratilaca sa mreže uopšte nije zainteresovano za moćni vokal pevačice, već su se umesto toga potpuno fokusirali na - njenu svečanu haljinu sa dubokim šlicom do butine. Divna crna haljina u gornjem delu ima korset srcastog oblika, stegnuta je u struku i dugačka je, osim dela gde je veliki prorez.

Video je postao viralan, a komentari samo "pljušte".

- Sjajno peva, ali haljina je neprikladna i bila bih kao đavo ljuta da sam mlada - oglasla se jedna korisnica "TikToka".

@ortaledri I am always moved to tears when I sing the entrance song at weddings 💍🫠 #myheartwillgoon #celinedion #wedding #entrancesong #merryxmas ♬ original sound - Ortal Edri

Drugi su bili manje "prijatni" u svojim odgovorima, uključujući jedan gde piše: "Ti si svadbena pevaljka, a ne striptizeta".

- Izgleda fenomenalno, ali zamalo da se vidi ono što ne treba, što bi mnogima izazvalo neprijatnost - glasili su neki komentari, na koje su se drugi nadovezivali: Devojko, pokrij se, ne znam čemu ovo.

Međutim, bilo je i onih koji su priskočili u odbranu pevačice, rekavši da izgleda fantastično i da je njen vokal na prvom mestu.

Sama Edri, nakon što je pročitala salvu uvreda i negativnih komentara na njenu toaletu, kasnije, pojasnila da joj je mlada dala dozvolu da nosi crnu haljinu, rekavši: "Naravno da je znala!!".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kožna haljina istakla vitke noge, a tek da vidite čizme: Jelena Gavrilović u najizazovnijem izdanju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Srebrni

    3. januar 2024. | 10:48

    Nisra joj be fali cak i ne peva lose.Sta bi rekli za nase pornopevaljke na svadbama?

    Podelite komentar