• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vera Vang pozirala sa ćerkama: "Izgledate kao tri sestre"

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njene ćerke su u tridesetim, a Vang ima 74 i u neverovatno je dobroj formi

  • 0
Vera Wang Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Samo jedna fotografija Vere Vang i njenih ćerki u usklađenom božićnom stilu bila je dovoljna da se pažnja skrene sa tradicionalnih Kardašijan prazničnih okupljanja i fotografija.

Vang, 74-godišnja dizajnerka, koja stoji iza nekih od najpoznatijih holivudskih venčanica, na "Instagramu" je pokazala praznični izgled svoje porodice, o kojoj se danima pričalo.

Čučeći pored svojih ćerki, Sesilije Beker (33) i Žozefine Beker (30), Vang je nosila sopstvenu kreaciju: dugačku, sjajnu tirkiznu haljinu, upotpunjenu velikim cvetnim detaljima na ramenu.

U skladu sa svojom mamom, sestre Beker su takođe nosile haljine "Vera Vang" u istoj živopisnoj boji, iako su njihove identične toalete sa velikim izrezom bile prekrivene svetlucavim šljokicama

Vang je takođe stoji iza svog nakita koje su nosile jer dolazi iz njene kolekcije "Vera Vang Love".

- Ja i moje devojke..!!! Tako smo srećne zajedno…. - napisala je Vang.

Fanovi su bili oduševljeni, a mnogi su pisali da uprkos više decenija razlike između njih, izgleda kao da su ove tri žene bliske po godinama.

"Divno izgledaš", "Umesto mame i ćerki izgledate kao tri prelepe sestre", "Tako lepa porodica", bili su samo neki od pozitivnih komentara.

Ranije ove godine, Vang je podelila tajne koje stoje iza njene neprolazne lepote: pije votku i jede burgere iz Meka, ali i to da je vrlo aktivna.

I jasno je da Vang sledi sopstveni savet. Osim što je objavila svoje odevne kombinacije, modna legenda je podelila još nekoliko fotografija sa svoje elegantne praznične proslave, vodeći računa da istakne različite saradnje sabrendovima koji su imali ulogu u organizaciji zabave.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tiktok krojačica otkrila sjajan trik: Evo kako od starog sakoa napraviti dva prelepa odevna komada

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota