• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li biste kupili koverat za 13.000 dinara? Ova modna kuća je na meti osuda zbog novih kolekcija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Modna kuća pokušava da svakodnevne stvari "oboji" luksuzom i vrtoglavim cenama

  • 0

Luksuzne modne kuće već neko vreme pokušavaju da naprave ponude i za svet van mode, odevnih predmeta i aksesoara. Međutim, iako su markirane stvari već uveliko prešle i na nameštaj za enterijer i eksterijer, luksuzna firma "Hermes" osmislila je novi korak u nadi da nadmaši konkurenciju.

Nadaleko su poznati po čuvenoj "Birkin" torbi, čiji modeli mogu dosegnuti i cifru od nekoliko miliona dolara, te su rangirane među najskupljim torbama na svetu. Ali, dizajneri su doneli, izgleda ne tako mudru odluku, te su ime ovog brenda proširili i na neke sasvim svakodnevne stvari. Međutim, izgleda da su birali predmete kojih se niko nije dosetio, jer ih mnogi na svetu smatraju sasvim neprimetnim i običnim.

"Hermes" je doneo novu kolekciju, koja obuhvata stvari poput kožne koverte šarenih desena A5 formata, sa cenom od oko 13.000 dinara.

Naravno, uz to su plasirali i, tako prozvanu, kožnu pečurku, koja je zapravo poput tegića za pridržavanje papira. Kako vam papiri ne bi odleteli, ova modna kuća je u svoju kolekciju sa kovertom donela ovu pečurkicu "tešku" oko 145.000 dinara.

Ipak i ranije je ova modna kuća u svojim kolekcijama provlačila slične predmete, samo što je sada čuvenom kovertom "prešla limit" i dobila žestoke kritike naroda.

Pored ova dva, negativno popularna komada, u sklopu ovog brenda ima mesta i za zabavu - međutim, skupu zabavu. U njihovim kolekcijama možete pronaći crvene domine za 537.000 dinara, ali i okrugle kockice za igranje, koje podsećaju na klikere samo 56.000 dinara drugačije.

Kako se vama dopadaju ovi predmeti?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Karleuša se pohvalila poklonom za praznike, cena preko 30 hiljada evra: Kaže da je bila jako dobra!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota