• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zoi Kravic za svoj izgled može da se zahvali neverovatnoj genetici, ali ovako govori o lepoti

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica otvoreno o svojim stavovima

  • 0
Premijera filma "Betmen", London Foto: Tanjug/Joel C Ryan/Invision/AP

Ukoliko znate poreklo Zoi Kravic, onda vam i nije iznenađujuća njena lepota; kultni muzičar Leni Kravic i glumica Lisa Bonet, roditelji autentične Zoi, oduvek su važili za izuzetno lepe ljude.

Negovanje kože lica nikad nije bilo popularnije nego danas, ali za Zoi to je životna navika koju praktikuje od četrnaeste godine.

- Moji roditelji su u industriji zabave, žele da izgledaju i da se osećaju dobro. Mislim da su oduvek želeli da se brinem o sebi i svojoj koži, da budem svesna sastojaka koji se nalaze u proizvodima koje koristim. Stvarno mislim da lepota počinje iznutra i zavisi od vaših creva, vašeg zdravlja i unosa tečnosti. Ukoliko vodite računa, ne treba vam šminka - rekla je, a prenosi "Theskincareedit".

Ali ako ste mislili da je njena koža oduvek bila prirodno besprekorna, razmislite ponovo.

- Odrastajući, imala sam mnogo akni na čelu i na obrazima. I još uvek ponekad imam problem, pogotovo jer živim u Njujorku koji je prezagađen.

Zoi akcenat stavlja na organske proizvode, a prednost daje i mirisima.

- Izuzetno sam osetljiva na mirise, stoga kad osetim da nešto miriše jako dobro - odmah kupujem.

Glumica u svojoj rutini koristi pilinge, serume, retinol, kremu za bore ispod očiju, hidratantne kreme i osvežavajuće sprejeve za lice, kao i zaštitni faktor.

- Nisam uvek nosila SPF, ali je sada to nešto oko čega sam stroga. Imam pege, koje volim, ali ih dobijam sve više stoga želim da se uverim da ne oštećujem svoju kožu. Za mene je lepota stav, znaš? Kada vidim nekoga kome je udobno u sopstvenoj koži i zna ko je, mislim da je to predivno. Videla sam toliko ljudi koji su "na papiru" lepi, a u očima nemaju ništa - potpuno su nesigurni, i odjednom, lepota ne znači ništa. Ta lepota traje oko dve sekunde - izjavila je Zoi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Marija Kilibarda za Ona.rs otkrila kako održava bujnu kosu i vitku liniju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota