• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Margo Robi izašla iz barbikor estetike: Pre roze faze važila je za "najgore obučenu", a šta nam sada sledi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Godinama pre nego je snimljen "Barbi" film, kritičari su optuživali njenu stilistkinju Kejt Jang za "modne skandale" koje joj je priređivala i molili je da je "oslobodi" ugovora sa "Šanelom"

  • 0
Margot Robbie Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello

Glumica Margo Robi polako izlazi iz barbikor estetike, čemu svedoči njeno poslednje pojavljivanje na Governors Awards.

Izgleda da je njen stajling za dodelu Zlatnog globusa bio poslednji u nizu roze izdanja. Tada se pojavila obučena kao "Superstar Barbie", što je bio adekvatan izbor za "veliko finale".

Pre nego što će Margo Robi postati "živa barbika" i pružiti nam jednogodišnje estetsko zadovoljstvo rekreirajući odeću iz ormara omiljene nam lutke, glumica nije važila ni za kakvu holivudsku modnu ikonu. Baš naprotiv, modni kritičari smatrali su je najgore obučenom.

Njeni modni izbori gotovo nikada nisu sadržali roze boju, što i nije toliki problem, ali ono što je "paralo oči" jesu loše forme, boje koje nisu pristajale njenom tenu, printovi koji nikako nisu smeli da se nađu na maksi haljinama, krojevi koji nikako nisu pristajali njegoj figuri, zapravo kao da su je skrivali, umesto da istaknu ono najbolje.

Ti dizajni su uglavnom bili produkt modne kuće "Šanel", sa kojom je saradnju započela 2018. godine.

Godinama pre nego što je snimljen "Barbi" film, kritičari su optuživali njenu stilistkinju Kejt Jang za "modne skandale" koje joj je priređivala i molili je da je "oslobodi" ugovora sa "Šanelom".

Iako nikakvi detalji zvaničnog ugovora nikada nisu objavljeni, spekulisalo se da se njen ugovor sa brendom završio nakon što je nosila smaragdnozelenu "botega" haljinu na dodeli nagrada Guvernera u novembru 2022. godine, što je opisano kao njen "najbolji izgled ikada".

Nekoliko dana kasnije, napustila je hotel u Njujorku u "proenca"odelu  i "botega" blejzeru.

Takođe je nosila lepršavu haljinu brenda "Selin" na evropskoj premijeri "Amsterdama", u Londonu u septembru 2022. godine, a fanovi su tada na "TikToku" slavili kraj njene "šanel" ere. Ipak, ponovo su se dešavali neki promašaji.

Njeno pojavljivanje u rimejku "versače" haljine iz 1995. godine je možda i njeno najkomentarisanije izdanje. Nosila je varijaciju haljine - sa dodatkom crvene čipke početkom prošle godine, a originalnu haljinu na reviji je pre 29 godina prošetala Karla Bruni. Baš taj dodatak je izazvao dodatne negativne kritike, ali i to kako joj je haljina loše pristajala u gornjem delu.

Haljina koju je nosila juče je crna, ravna, sa izrezima na stomaku i srebrnim detaljima koji okružuju izreze i dekolte. Na to je dodala dijamantske minđuše. I Emili Blant se pojavila u sličnoj haljini, a vi sami procenite kome bolje pristaje.

Da li nam se čini da je Margo "izgubila" svoj sjaj kada nije u roze - apsolutno, ali bilo je vreme da se ta era već jednom završi i da pronađe svoj novi modni pravac.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako je prelepa plavuša posle šamaranja Leonarda Dikaprija osvojila Holivud

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota