• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Frizura Milene Radulović sve je popularnija, a njen frizer nam otkriva zašto je ona pravi izbor za svaku ženu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trend koji dame obožavaju

  • 0

Poznate ličnosti nedavno su nam servirale nove trendove i što se frizura tiče. Prethodnu godinu smo zatvorili ušavši u novi, izazovni trend - čuvenu bob frizuru.

Bob frizura ili paž, kako je još poznajemo, pravi je hit u svetu lepote i sve ga češće možemo videti. Ovoj simpatičnoj frizuri nije odolela ni naša glumica Milena Radulović, a njen frizer Branislav Relić otkrio nam je sve čari koje ona donosi i zašto je ovo, kako navodi, "frizura za svačije lice".

- Što se tiče bob firzura, dosta su sada popularne. Prošla godina je bila ispraćena sa ekstremno ravnim i kratkim pažom. Neke i od naših poznatih glumica su bile pokretači tih trendova kod nas, kao što su Milena Radulović ili Hana Selimović.

Sada su dosta zastupljeni stepenasti paževi, ali i u kombinaciji sa šiškama, koje nekada prekrivaju celo čelo, a nekada "padaju" na stranu. Ovo su veoma zahvalne i praktične frizure. Ona žena koja ima ovakvu frizuru zna da je lakša za održavanje, ako je dobro ošišana. Uz to, ako je paž ili bob dobro ošišan, svaka dlaka može da ga iznese dobro kao i svaki oblik lica.

Vrste boba, kako ga održavati i šta je ono što čini ovu frizuru toliko jedinstvenom?

Kako navodi naš sagovornik, postoje više vrsta "boba", koji se šiša prema proporcijama lica. Postoji kraći i duži, sa šiškama ili bez njih, stepenasti ili ravniji. Ova frizura dolazi uz jednu olakšavajuću okolnost - brzo pranje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 𝔹𝕣𝕒𝕟𝕚𝕤𝕝𝕒𝕧 ℝ𝕖𝕝𝕚𝕔 (@hair_by_relja)

Međutim, ono što je potrebno da bi ova frizura uvek izgledala lepo, jeste održavanje dužine.

- Da bi bob izledao dobro, treba malo češće šišanje, naročito kod kratkih varijanti. Duži bob treba šišati uglavnom na svaka tri do četiri meseca, dok je kod kraćeg to već period od dve nedelje do mesec dana.

Meni lično žene često dolaze zbog ovakvih frizura, kao što sam radio Mileni ili bilo šta što je kraće. Po meni je to odlično, jer znam da su zadovoljne, naročito jer je praktična frizura za pranje, a vrlo upečatljiva i primetna. Sada kada biste gledali fotografije različitih frizura, uvijenih ili isfeniranih, uvek će nekako kratka kosa privući najviše pažnje.

Ovakva frizura i kada je ravna i kada je talasasta ili prirodna, uvek ima neku "seksipilnost". Primetio sam da je upravo ova frizura ona kojoj se žene uvek vrate posle nekog vremena.

Nekome i da dosadi ovakav paž, a obožava što je kosa te dužine, uvek je može učiniti zanimljivom promenom boje, dodavanjem pramenova ili drugačijim stilizovanjem - navodi Branislav.

Kako vam se dopada novi trend?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Milena Radulović dokazala da nema šta ne može da uradi sa svojim gipkim telom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota