• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Critics Choice Awards": Dženifer Aniston možda i najgore obučena, dominirale crne i cvetne toalete

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odmah nakon elegante crne bilo je i dosta cvetnih printova, čime se nastavio trend viđen na Zlatnom globusu. Cveće se nosilo na ramenu, kao što je to učinila Emili Blant, ali i kao centralni detalj na svetlucavoj haljini Rosamund Pajk

  • 0
dodela nagrada Foto: Tanjug/AP

Prošlonedeljna dodela Zlatnih globusa označila je povratak glamura na holivudski crveni tepih nakon godinu dana štrajkova glumaca i pisaca. U nedelju su zvezde ponovo zablistale za 29. dodelu nagrada "Critics Choice Awards".

Na prošlogodišnjoj ceremoniji mnogi su se odlučili za haljine tamnih boja, a ništa drugačije nije ni ovog puta. Od elegantne "fendi" haljine sa golim ramenima koje je nosila Trejsi Elis Ros, preko lateks izdanja Kristine Riči, do Rejčel Brosnan i Dženifer Aniston u "Živanšiju" i "Dolče i Gabani" - sve su one manje-više oduševile crnim izdanjima.

Takođe, glumice Riz Viterspun i Meg Rajan su se odlučile za efektne crne haljine. "Pravna plavuša" je pokazala da ne treba da bežimo od prenaglašenih detalja, a Meg Rajan da njena frizura stvarno može biti najbilja opcija i za svečane prilike.

Iz zone komfora izašla je Dženifer Aniston u kombinezonu. Ako je sudeći po kritikama, ovako nešto se više neće ponoviti.

Odmah nakon elegante crne bilo je i dosta cvetnih printova, čime se nastavio trend viđen na Zlatnom globusu. Cveće se nosilo na ramenu, kao što je to učinila Emili Blant, ali i kao centralni detalj na svetlucavoj haljini Rosamund Pajk, dok su fanovi spekulisali da su upletene ruže na crvenoj "balmejn" haljini Margo Robi još jedna oda "barbikama", tačnije onoj iz kolekcije "Radiant Rose" iz 1996. godine.

U međuvremenu, najbolje obučeni muškarci večeri, uključujući Džeremija Alena Vajta, takođe su se opredelili za potpuno crno, iako su senf-zlatni "valentino" ansambl Kolmana Dominga i otmeno tirkizno "zegna" odelo Kirana Kalkina i potpuno plavi "berluti" izgled Meta Bomera doneli željeni dašak boja, piše "CNN".

Neka od najboljih odela, međutim, nosile su ženske zvezde, a dvodelno odelo Bele Remzi, dizajnera Toma Brauna i potpuno belo odelo glumice Ajo Edebiri, definitivno su među najatraktivnijim skrojenim izgledima večeri.

Greta Li je takođe pokazalo koliko moćno može da izgleda "muška" odeća, pojavivši se u blistavom potpuno crnom izgledu direktno iz "Loeve" konfekcijske kolekcije za proleće-leto 2024.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pogledajte ko je od poznatih došao na premijeru filma o životu Ace Lukasa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota