• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Isekla je sunđer za puder i zgrozila se: Ovo će vas ubediti da ga češće menjate

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobro obratite pažnju šta stavljate na lice

  • 0
Šminkanje, bjuti blender, sunđer za puder, lice, nanošenje puudera, Šminka Foto: Shutterstock

Šminkanje često obavljamo u nekoj žurbi i često zaboravljamo da treba obratiti pažnju da i ona sama treba ostati lepa, uredna i upotrebljiva.

Puder nanosimo na celo lice i s obzirom da prekriva najveću površinu, moramo pripaziti da li ga nanosimo pravim i dobrim aplikatorom.

Na društvenim mrežama je "odjeknuo" snimak devojke, koja je isekla na pola svoj korišćeni bjuti blender, tačnije sunđerasti aplikator za puder. Tada su masovno krenuli i ostali da seckaju svoje sunđerčiće i proveravaju da li je zvanično vreme za novi.

Tiktokerka je na profilu okačila ovaj viralni video, koji je pregledan više od 18 miliona puta.

Na snimku se vidi kako uzima sunđer za puder i seče ga na pola. Pokazala je onda da je počela da se stvara buđ, te napravila zgroženu grimasu.

@mycorneroftheuniverse 🥚🌸 lessee wats inside #beautyblender #moldybeautyblender #cuttingbeautyblender #beautyblendercutting ♬ Just A Girl - No Doubt

Već dugo su ovakvi aplikatori u upotrebi i daleko smo od nekadašnjih tankih i ravnih sunđera za puder. Danas se ovi aplikatori "aktiviraju" vodom, tačnije, potrebno je da ga nakvasite kako bi narastao i lepo naneo puder. Iako ga pre upotrebe iscedite, neminovno je da sunđer zadržava vodu u sebi, a ovo je još jedan dokaz da se itekako treba obratiti pažnja na redovno menjanje "nanosilaca" šminke.

U komentarima se mogu naći mnogi saveti za pravilno korišćenje bjuti blendera i saveti na koliko ga treba menjati.

- Znamo da za savršeno nanošenje pudera, naš sunđerčić mora biti nakvašen i to je dovoljno da se kroz mesec dana stvori buđ. Menjajte svoje sunđere za puder! - piše u jednom komentaru.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako lako našminkati spuštene kapke: Lakim koracima do savršene šminke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota