• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mob wife" estetika trenduje od prvog dana 2024: Kratak vodič za postizanje moćnog izgleda

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U 2023. ostavljamo "clean girl" estetiku i iz "agsica" ulazimo u turbo špicaste čizme, bunde, šubare i kožu

  • 0
Mišel Fajfer u filmu Scarface Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Karmela Soprano i Adrijana La Serva iz "Sopranovih", Karen Hil u "Dobrim momcima" i Elvira Henkok iz "Lica sa ožiljkom" su polazna tačka za stil koji trenduje na "TikToku", a zove se "mob wife".

Kao što to biva sa ovom društvenom mrežom, dovoljan je bio jedan estetičan video da se napravio još stotine drugih i da tako nešto proglasimo novom modom koju svi prate.

U 2023. ostavljamo "clean girl" estetiku i iz "agsica" ulazimo u turbo špicaste čizme, bunde, šubare i kožu.

Nema više muke oko zalizivanja savršene punđe, ne nosimo jednostavan neutralan manikir i apsolutno je cilj da posedujemo upečatljive komade. I braon olovku za usta.

@furtok1 #mobwife #mobwifewinter #mobwifeaesthetic #mobwifeglamour #fur #fourrure #furfashion #vintagefur #furcoatseason #furaesthetic #furpassion #furcoat ♬ original sound - Classic Tunes 02

Loša stvar kod ovog trenda je što ako želite da ga, eto, tek tako radi reda ispratite, to baš nećete moći da učinite ako ste do sada gradili svoj kapsula garderober.

Dobra stvar je što možete otići u najbliži sekend hend i uloviti dragulj u vidu dugačke bunde za male pare. Onda se bacite na leopard haljine ili čak košulje. Sigurno su vam neophodne i kožne pantalone i generalno crna odeća preko koje ćete staviti sve zlatne ogrlice koje posedujete. Torbe su dizajnerske, velike, upečatljive i sa kitnjastim detaljima.

@lyndsijaye MOB WIFE STYLE GUIDE 🐈‍⬛🎲🍷 INSPIRED BY @kayla trivieri #mobwifeaesthetic #mobwifeoutfit #outfitinspo #styleguide #fashiontrends2024 #fashiontok #trendingstyle #furaesthetic #streetchic #itgirlaesthetic ♬ Love In Portofino - Dalida & Raymond Lefèvre Et Son Grand Orchestre

Ultimativni aksesoar je u ovom slučaju vaš stav. Treba izgledati kao da stvarno živite stil života žene mafijaša.

Oko kose se morate posebno potruditi. Ili se ošišajte kao Mišel Fajfer iz "Lica sa ožiljkom" ili je negujte da vam poraste kako biste mogle da pravite voluminiozne frizure. Crvena je vaša boja sa kojom zaokružuje priču i to u vidu špicastih noktiju i ruža. Kada želite da nešto promenite tražite francuski manikir.

Ukratko, stil mafijaške žene se odnosi na hrabar, prenaglašen i senzualan glamur koji izaziva osećaj samopouzdanja i klase. Živite ono što nosite!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Koju srpsku glumicu biste voleli da vidite u reklami za veš?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota