• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikol Kidman nikad provokativnija: U haljini bez leđa definisala senzualnost i prefinjenost

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zahvaljujući prorezima, gola koža krade mesto tkanini, dok glumičin zavodljiv pogled govori da je tačno znala šta želi da postigne ovim izgledom

  • 1
Nikol Kidman Foto: Tanjug/AP

Kreirane dubokim izrezom koji se spušta niz kičmu i dodiruje bokove, haljine otvorenih leđa nude dvojnost dami koja ih nosi - senzualnost i eleganciju.

Glumica Nikol Kidman stigla je na premijeru serije "Expats" u Njujorku i iznenadila sve svojom haljinom. Duga haljina sa tankim bretelama srcastog dekoltea i golih leđa otkrivala je njene savršene obline. Ozbiljnost spreda - zabava pozadi utisak je koji inače odaje ovakav tip haljine. Međutim, kod Nikol je nešto drugačiji slučaj s obzirom na to da je ona i spreda jako uska i otkriva rebra, a ima i dubok šlic koji otkriva butinu. Deo koji pada pozadi je sasvim zatvoren.

Odabrala je crne salonke i delikatan nakit u skladu sa haljinom koja puno toga otkriva.

Haljine bez leđa su oduvek bile prepoznatljiv komad u svetu mode od modnih pista do crvenog tepiha. Njihova moć da odišu i elegancijom i smelošću učinila ih je popularnim izborom u mnogim prilikama, pa nije ni čudo da ih je Nikol tokom godina rado birala.

Siluetu otvorenih leđa zaista treba znati kako nositi, jer i jedan pogrešan detalj u stilizovanju može ugroziti celokupnu prezentaciju koja će na kraju neminovno biti okarakterisana kao bezukusna.

U glumičinom slučaju gola leđa su naizgled postala aksesoar sama po sebi, dovoljno privlačan da zameni blistave ogrlice ili čak upečatljive štikle. Ovaj odevni predmet je smeo, provokativan i otelotvoruje razigranu prirodu mode.

Stil ovih haljina koje ističu našu građu je pojačan senzualnošću i prefinjenošću. Zahvaljujući prorezima, gola koža krade mesto tkanini, dok glumičin zavodljiv pogled govori da je tačno znala šta želi da postigne ovim izgledom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Minja Peković: U seriji "Tunel" igram šeficu pregovaračkog tima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Lidija

    22. januar 2024. | 13:42

    Nije to više za nju. Jeste provokativno, ali mi pomalo tužno deluje kad vidim ženu njenih godina, koje se i pored toga što je praktično živela na nekoj "nanoklinici" ipak vide, kako pokušava da deluje mlađe nego što zaista jeste. Treba da prihvati svoje godine, i da počne da se oblači pristojnije, poput recimo Monike Beluči.

    Podelite komentar