• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rad ovog plastičnog hirurga je preplavio internet: Transformacije nazivaju bizranim, a oglasio se i kolega

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Šta ste uradili ovim ljudima?!" pitaju u komentarima

  • 0
Dr. Kim Printskrin: TikTok/@jiezou16

Društvene mreže trenutno "bruje" zbog rada jednog plastičnog hirurga, koji postavlja kako su njegovi pacijenti izledali pre, a kako izgledaju nakon zatezanja kože.

Ovaj estetski zahvat nije nimalo redak u praksi, međutim, dr Kim je svojim radom privukao veliku pažnju korisnika društvenih mreža.

Na svim postavljenim snimcima na profilu @jiezou16 pokazuje pacijente pre i posle urađenih operacija, ali su komentari i više nego okrutni prema hirurgu.

Dosta ovi snimaka broje milionske preglede, a komentarisanja se nisu ustručili ni njegove kolege hirurzi i lekari.

Najviše pažnje privukao je snimak pacijenta iz španije, koji ima 47 godina, no kako dr Kim navodi u opisu, "podmladio ga je za barem 2o godina". Promene su i više nego očigledne, ali koža izgleda previše zategnuto, a i šavovi oko čelne linije kose dodaju na "jezivosti", kako pišu u komentarima.

Iako mnogi pacijenti nakon operacije izgledaju identično - zatgnuto, još je više pažnje privukla jedna baka od 76 godina, čiju transformaciju hirurg ponosno pokazuje. Na početku je prikazana žena, sasvim uobičajenog izgleda u njenim godinama, a već sledećeg momenta nestala je svaka bora. Međutim, iako jeste u pitanju ful-zatezanje kože lica i vrata, estetski i nije ispunjen zadatak.


Mnogi su počeli da sumnaju  diplomu plastičnog hirurga, "Tiktoku" poznatiji kao dr Kim, a neki su navodili i da je "upropastio" svoje pacijente.

Na ove snimke reagovale su i njegove koleg širom sveta, navodivši da iako je svaki hirurg drugačiji, isto tako svaki hirurg mora da ima zdravu procenu rada i procesa koji će obaviti.

- Jeste mi kolega, ali ovo smatram velikim greškama, lošim odlukama i da, iako je to možda želja ppacijenta, nekada treba odustati od toga i dati im druge predloge. Treba sve raditi umereno, tako da to izgleda estetski, što je i poenta. Ovo je jedno veliko "Ne" - navodi dr Jun na svom profilu na "Tiktoku".

@doctoryoun How much is too much? Addressing the Dr. Kim plastic surgery controversy. Video credit: @Dr. KIM #facelift #browlift #foreheadlift #plasticsurgeon ♬ original sound - Doctor Youn
Mnogi svoje "nade" polažu u to da je ovo samo prva reakcija nakon operacije i da sasvim normalno izgledaju kada se koža malo opusti. Ipak, priznaćemo da ovo i nije najbolja reklama, pa čak i da sasvim normalno izgledaju konačni rezultati.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: TikTokerka otkrila kako korektorom "podići" lice

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota