• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Keri Katona tvrdi je da je proces oporavka od kozmetičke operacije očnih kapaka bio „gori od porođaja“

O. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ostavljena da "plače u neprestanim bolovima"

  • 0
Keri Katona Foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kerri Katona (43), bivša pevačica "Atomic Kitten", oglasila se o svom zdravstvenom stanju nakon estetske intervencije očnih kapaka, koju je imala prošle nedelje. Keri je otkrila da je ostala da "plače" od "neprekidnog bola" nakon što je prošle nedelje otišla pod nož zbog estetske operacije.

Najsvežije fotografije pokazuju da je nekadašnja zvezda jedva prepoznatljiva.

Ona je opisala proces podvrgavanja blefaroplastici u srcu Češira. U pitanju je postupak uklanjanja višak kože sa očnih kapaka radi efekta podizanja kapaka.

U nedavnoj kolumni majka petoro dece otkrila je da je proces oporavka bio mnogo teži nego što je očekivala. Priznala da je slučajno "izgrebala rožnjaču" dok se još lečila od operacije.

Ona je detaljno ispričala kako je ostala u modricama i otocima danima nakon velike operacije, ali je insistirala na tome da su joj rezultati "preterani". TV ličnost je bila ljuta.

- Plakala sam ceo dan od bola - napisala je, a prenosi "Dailystar.co.uk".


Keri Katona Foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Kada sam izlazila posle oporavka, nisam znala šta radim; protrljala sam oko i ogrebala rožnjaču. Zagrebala sam sve nervne završetke, za koje je moj doktor rekao da su skoro bolniji od porođaja - kaže Keri i dodaje:

- Toliko sam se žalila, ali to je potpuno moja greška i nema veze sa operacijom.

Keri je odlučila da se operiše nakon što joj je drugarica Kejti Prajs, koja je takođe imala istu proceduru, „dala mnogo saveta“.

- Želela sam to da uradim neko vreme jer sam počela da osećam da su mi oči teške i osećala sam kako ih koža prekriva, što mi se nije dopalo. Nisam promenila lice, samo sam ga podesila i oslobodila se viška kože koja je visila - rekla je.

Keri je priznala da njena deca - Moli (22), Lili (20), Hajdi (16), Maks (15) i DJ (9), nisu bila oduševljena njenom novom procedurom za oči. Zvezda je tvrdila da ih je to "prestrašilo" i da svom najmlađem detetu, DJ-u, nije pokazala rezultate jer će je "uplašiti".

Kada je otišla pod opštu anesteziju, Kerine obrve su se otvorile, a zatim zakačile kako bi joj oči podigli nagore. Zatim je njen kapak otvoren, podignut i povučen unazad kako bi postigla mlađi izgled.

Prema "Pall Mall-u", u kome je Keri operisana, pacijenti često uzimaju dve nedelje odmora da bi se oporavili od procedure i ne mogu da voze nekoliko dana dok otok ne nestane.

Keri je 2021. godine imala zatezanje stomaka, potom i 2023. godine, pored višestrukih intervencija na grudima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Masaža lica: Tretman kome nisu odolele ni svetske zvezde

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota