• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova frizura Ane Ivanović je sve popularnija: Sofisticiranost i elegancija su više od načina stilizovanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Razbarušeni talasi sa razdeljkom na stranu doneli su holivudski momenat, a baš ta frizura koju ona godinama nosi, sada trenduje i na mrežama i jako je tražena u frizerskim salonima

  • 1
Ana Ivanović Foto: AEDT / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da su klasični komadi sa obrtom dobitna kombinacija kada su u pitanju svečanosti ponovo dokazuje bivša teniserka Ana Ivanović.

Ona je na jednom događaju u Berlinu sinoć zasijala u crnoj midi toaleti sa prorezima na stuku koji su otkrivali i leđa.

Haljina je pratila liniju tela, a minimalistički pristup modnom odabiru pratile su i cipele, šminka i frizura.

Razbarušeni talasi sa razdeljkom na stranu doneli su holivudski momenat, a baš ta frizura koju ona godinama nosi, sada trenduje i na mrežama i jako je tražena u frizerskim salonima.

Kako tvrde ljubitelji trendova na društvenim mrežama, "old money" frizure kombinovane sa takvim modnim stilom podižu celokupnu pojavu na viši nivo čineći da osoba izgleda kao da je njena jedina briga u životu neko sledeće krstarenje.

Iako su i one dobile epitet trenda zbog društvenih mreža i generacije Z, ovakve frizure odražavaju neprolazni glamur. Ako potražite stare albume, sigurno ćete naići na sliku svoje bake koja nosi kraću verziju ovih talasa sa razdeljkom na stranu. Nešto poput Grejs Keli.

Na raskršću suptilnosti, sofisticiranosti i veličanstvenog sjaja, stoji dobro isfenirana kosa. Međutim, ovakve frizure su više nego samo način stilizovanja vlasi, one su otelotvorenje trajne elegancije - trajni simbol estetike "starog novca", koja sugeriše urođenu klasičnu raskoš.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Neverovatno lak trik pomoću kog će vaš konjski rep izgledati dva puta veće

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Andjelija

    30. januar 2024. | 12:13

    Ona je sinoc promovisana za globalnog ambasadora Swarckopfa sa jos 6 mocnih zene Nemacke. ANA je zaista blustala, svojom pojavom elegancijom jednostavno je briljirala

    Podelite komentar